Vexatus Opublikowano 1 Lutego 2012 Opublikowano 1 Lutego 2012 Witam kolegów, moja dziewczynka postała sobie jakiś tydzień i wczoraj na tym mrozie (u mnie jakieś -15) poczułem się, jakbym jechał wozem drabiniastym na drewnianych kołach Czy to normalne? Co się mogło stać? Amory przymarzły? Pozdrawiam G.
DarekII Opublikowano 1 Lutego 2012 Opublikowano 1 Lutego 2012 miałem tak w służbowej pandzie zamarzły amortyzatory do ciepłego garażu i będzie ok z tym że pózniej powtarzał się nam problem zamarzania
yarek7504 Opublikowano 1 Lutego 2012 Opublikowano 1 Lutego 2012 witam...mnie kiedyś w golfie zamarzł przedni amortyzator....niestety nadawał się już tylko na złom ....
Cris Opublikowano 1 Lutego 2012 Opublikowano 1 Lutego 2012 jak amory marzną to już szmelc. niestety nowy wydatek :gwizdanie:
Vexatus Opublikowano 2 Lutego 2012 Autor Opublikowano 2 Lutego 2012 Czy coś jeszcze przy okazji mogło paść? Bo przypuszczam, że dłuższa jazda w takim stanie może dać w dupe całemu zawieszeniu Pozdr. Grzesiek
yarek7504 Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 No jak u mnie amorek zamarzł to praktycznie w ogóle się nie dało jechać bo na każdej nierówności przód auta podskakiwał....
kamien85 Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 Jak wymienisz amorki to będziesz wiedzial czy coś jeszcze padło. Dla pewności sprawdź całe zawieszenie.
Cris Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 raczej nie powinno nic wiecej.ale stacja diagnostyczna nie zaszkodzi.
Rekomendowane odpowiedzi