grochu2209 Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 witam mam mały problem moje autko rozpędza się do 120-130km/h i nagle traci moc wskazówki od prędkościomierza i obrotomierza stają w miejscu tak jakby nstępowało jakieś odcięcie. Przy rozpędzaniu auta słychać takie lekkie buczenie. Co to może być?
pepik Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 Auto wpada w tryb awaryjny a przyczyn może być dużo
Al@n Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 jakiś czas temu miałem identyczny problem tylko w 110KM AVG winna okazała się turbina, ale u ciebie raczej wątpię
kamien85 Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 podłącz się pod kompa i będziesz wiedział. U mnie przyczyną był urwany kabel od wtyczki wtrysku sterującego ale nie zaszkodzilo przeczyścić N75
Lukasz_N Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 Są setki watkow na forum wałkowanych na ten temat. Jeden z punktow regulaminu brzmi : 1. Przed założeniem nowego wątku prosimy sprawdzić, czy podobna dyskusja już się na forum nie toczyła (pomocna tu będzie wyszukiwarka - opcja "Szukaj").
Rekomendowane odpowiedzi