SowaBezOka Opublikowano 3 Lutego 2012 Opublikowano 3 Lutego 2012 Otoz mam problem. Chce wymienic w audi licznik na licznik z FIS i niestety starego licznika juz nie mam, a nie moge jeszcze nowego licznika podlaczyc. Teraz pytanie jest takie, czy moje audi powinno sie uruchomic bez licznika ?? Auto stalo na dworze ostatnie dni (w miedzy czasie pozbylem sie starego licznika) i jest bez licznika. Akumulator podladowalem, pokrecil kilka razy ale w ogole nie mial zamiaru odpalic zanim rozladowal sie aku.
Tommy Gun Opublikowano 3 Lutego 2012 Opublikowano 3 Lutego 2012 Uruchomisz, nie będzie jednak podświetlenia kontrolek oprócz świateł awaryjnych. Będzie także świecić żarówka od kontrolki świec żarowych przez chwilę
SowaBezOka Opublikowano 3 Lutego 2012 Autor Opublikowano 3 Lutego 2012 Dzieki za informacje. Bylem w malej rozterce gdy nie odpalil i myslalem ze to moze byc przez brak licznika, ale najwiecej jednak wskazuje na zamarzniecie ON w baku i Bog wie gdzie jeszcze. Max. 7 litrow w baku mialem...
oktawiusz5 Opublikowano 3 Lutego 2012 Opublikowano 3 Lutego 2012 to trochę mało, 95 masz immo poza licznikiem a w tym z fisem jest w liczniku wiec odpali
Rekomendowane odpowiedzi