Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AEB] 1.8 T 18' + wirus :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam przedstawiam moją A4 1.8 T z 1995r , wersja SPORT zawirusowana , moc niecałe 200 KM (trudno określić bez hamowni ale autko dużo szybszy od standardowej 1.8 T , sprawdzone)

oryginalnie obniżona -20mm , sportowe fotele , wyposażona w klimatyzacje pełny FIS , elektryczne bajery :)

autko przeszło kilka zabiegów poprawiających wygląd i osiągi :

- zainstalowany chip z nowym świeżym oprogramowaniem :)

- nowe sportowe zawieszenie KONI STR.R -35mm (amortyzatory i sprężyny)

- felgi 18' z nowego modelu RS4 pomalowane na chrom z oponami 225/40/18

- zamontowane tylne lampy od modelu po 2 lifcie

- czarny przedni grill

- kompletny sprzęt audio z mocnym subwooferem

- stożkowy filtr powietrza K&N (daje kosmiczny dźwięk)

- zamontowany zegar ciśnienia turbiny

ps. na kilku zdjęciach autko ma jeszcze chlapacze , obecnie są już usunięte :D autko ma nietypowy kolor ciężko zrobić idealne zdjęcie , pierwsze jest prawie idealne , bardzo zależy od pogody , lakier jest piękny na słońcu

MoSSS99999.jpg

MoSSSDSCN1347.jpg

MoSSS444.jpg

MoSSSDSCN1313.jpg

MoSSS2.jpg

MoSSSDSCN1036.jpg

MoSSSDSCN1281.jpg

MoSSS41.jpg

MoSSSDSCN1376.jpg

Opublikowano

super autko :) felga kolorek i wogole. powiedz mi jedna rzecz. mam identyczne radiao i chce je wsadzic ze starego autka. ile kosztuje ta ramka na 1 din? ogolnie mam identyczna wersje(avant) ale 1.9 quattro i kiera po lewej :) pozdrawiam

Opublikowano

Bardzo ładne autko kolego. :th: Ciekawy kolorek, ale klamki i lusterka aż proszą się by machnąć je pod kolor :wink4: Ogólnie bardzo pozytywne wrażenie!

Jedynie ten dodatkowy zegar ciśnienia jakoś mi bruździ :kwasny: ale to już kwestia gustu.

Gratulacje fajnego autka

Opublikowano

pierwsze zdjecie przekozackie ( jednak to prawda ze trzeba cykac fotki 10 min przed zachodem slonca - wtedy wychodza najlepiej )

co do auta tez fajne

1.8T - super silnik w dodatku zrobiony ... ale pojedz na hamownie :) chetnie obczaje wykres

18" z rs4 ladnie sie prezentuja ale ja bym jeszcze ja obnizyl dodatkowo -30mm ( bo teraz pewnie masz ok. -30mm na moje oko )

kolor fajny... ale tak jak koledzy pisali, klamiki i lusterka musza isc w kolor nadwozia a migacze boczne z pomaranczowych---> biale

ps. no i przednie lampy wymien na valeo lub FK czarne ... obowiazkowo

ogolnie :th:

Opublikowano

super bryka :th:, ale jeden szczegół mnie gryzie przednie chlapacze :no:

Opublikowano
  • Autor

Radio kupowałem nowe w sklepie i i ramka była w opakowaniu , chyba że chodzi ci o te 2 czarne elementy po bokach to były już jak kupiłem autko

klamki i cała reszta szykują się powoli do pomalowania :D

lampy też chce wymienić niebawem

zawiecha obecnie jest -35mm , nie chce zbyt nisko bo drogi w anglii wcale nie są takie wspaniałe i dziura na dziurze to normalna sprawa

a zegar ciśnienia , fakt może nie pasuje ale potrzebuje do badania ciśnienia bo autko obecnie ciśnie 0,9 bara , standard 0,6 :decayed:

CHLAPACZY JUZ NIE MA :) na pierwszej fotce już ich nie widać :)

Opublikowano

Bardzo ładna niunia kolor ,grill ,alumki to wszystko naprawde nieżle wygląda :hi:

Opublikowano

Ta fela wyglada fajnie, ale tylko od 18' wzwyz.. :th:

Autko duzo stracilo na osiagach..? :przebiegly:

Opublikowano

bardzo ładny kolor, felgi rs4 :notworthy: :notworthy: :slina: też bym chciał takie... te silnik mają coś w sobie, popieram kolegę Nowak_zg jedz na hamownie, pokaż nam ile tam kucy siedzi :hi:

Opublikowano
  • Autor

Ta fela wyglada fajnie, ale tylko od 18' wzwyz.. :th:

Autko duzo stracilo na osiagach..? :przebiegly:

dlatego wziąłem 18 :> ale zastanawiałem się długo czy nie kupić 19 ,w końcu zostałem przy mniejszych , nie chciałem stracić kompletnie komfortu :D osiągi autka są dla mnie bardzo ważne i powiem że nie czuję zbyt dużej różnicy , na pewno jakaś jest ale bardzo niewielka , w każdym razie autko przyśpiesza super od 0 do 190 km\h (od 140 oczywiście wolniej ale i tak ciągle wciska w fotel TO JEST TO :D) powyżej już powoli traci energię :( dzień po oponach doszedł stożkowy filtr który może odrabiać straty na felgach (tak mi się wydaje choć raczej stożek dużo nie daje)

a co do hamowni to kiedyś skoczę ,choć tu w UK to nieźle się cenią na hamowni :confused4: mam jeszcze na na oku kompletny układ wydechowy i sportowe wałki rozrządu , może wycisnę z niego 230 KM , ale nie wiem czy jest sens gdyż planuje za rok kupno S4 [br]Dopisany: 08 Kwiecień 2008, 19:04 _________________________________________________MoSSSDSCN1376.jpg

208158MoSSSDSCN1378.jpg

Opublikowano

Swietnie sie prezentuje te kolor i te felgi :th:

Pomysl tylko nad nowszymi lampami z przodu :cool:

Opublikowano

Piekne auto. Ja 3 dni temu sprzedalem swoja w identycznym kolorze i z pelnym wyposarzeniem. Za pare dni przywioze z Berlina nastepna A4 :>

Opublikowano

Sliczne autko.....kolorek..... :th:

Pare zmian...jak lampki przednie i kierunki........no i obowiazkowo klamki i lusterka pod kolor nadwozia...i bedzie....... :kox: :th:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

lampy się już szukają nowe :wink4:

Opublikowano

Piękna audi :th: felgi mi sie podobają myślę żeby takie same sobie kupić :wink4:

Opublikowano

Bardzo ładny kolor i do tego fajna felga :th:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

jak go bedziesz sprzedawał to dawaj znaki do PL :D może tu przyjdzie sie zestarzec Twojej A4 ;)

Opublikowano
  • Autor

pomyślimy :wink4:

Opublikowano

Piękny kolor ,super się prezentuje na tych felgach :th: gratuluję

Opublikowano

Bardzo ładne autko i mody.

Łaszczu ramki do radia kosztują około 50 pln na Allegro. Pozdrawiam