Opublikowano 11 Sierpnia 201114 l Nowe tarcze Movit 370x35mm dla Audi RS4 B7 będą pracować z klockami DS2500 w zacisku 8-mio tłoczkowym. Się wreszcie doczekałem do swego auta Po prawej orginalna tarcza RS4 B7 365x34mm (jest około 30% cięższa od Movita) jeśli można wiedzieć ile dałeś pv
Opublikowano 12 Sierpnia 201114 l :kox: Będzie można je zobaczyć na aucie późną wiosną ------ Jeśli jeden z Szanownych Forumowiczów przychyli się do powiedzenia "remont nie zając, nie ucieknie" [] to może być duuużo szybciej
Opublikowano 18 Sierpnia 201114 l dzisiejsza robótka :wink4: :wink4: : zestaw ma wrzucone nowe tłoczki ze stali nierdzewnej, nowe prowadnice, uszczelnienia zewnetrzne i wewnetrzne ori Ate jutro zestaw pojedzie do jednego z Kolegów z forum, mam nadzieję ze będzie zadowolony :chytry:
Opublikowano 18 Sierpnia 201114 l to jest zestaw na przód 312mm, tłoczek 57mm o ile Ci o to chodziło....
Opublikowano 19 Sierpnia 201114 l Pytanie do fachowcow:) Czy zaciski przod od A6 C6 2006r sedan 3,2 TFSI beda pasowaly pod tarcze 320mm?? Ewentualnie pod jakie tarcze sa te zaiski. Wiem tylko ze na zaciskach sa napisy 974; S04. Pozdrawiam
Opublikowano 27 Sierpnia 201114 l Panowie reasumując to wszystko co tu przeczytałem to mnie głowa boli i dostaje już Jak dla mnie heble to rzecz najważniejsza w aucie. Powiedzcie co najlepiej zamontować do tyłu za system hamulcowy, mając już na półce czekające na wiosenny montaż przód S4 345mm i pompę hamulcową od S4. Nigdzie nie mogę znaleźć tyłu od S4 a z tego co tu wyczytałem jest parę innych opcji na wentylach z tyłu. Co sensownego byście mi polecili? takiego co jest do dostania i na linki. z góry wielkie
Opublikowano 27 Sierpnia 201114 l powiem ci że dostać coś sprawa cięzka jeszcze rok temu miałem kłopot z dostaniem 321 teraz bez problemu myślę że z wentylowanych to tylko od esy bo z 3,0 sa zwykłe może siemian albo devastation mogli by coś załatwić
Opublikowano 27 Sierpnia 201114 l pompę hamulcową od S4. Nigdzie nie mogę znaleźć tyłu od S4 a z tego co tu wyczytałem jest parę innych opcji na wentylach z tyłu. Co sensownego byście mi polecili? takiego co jest do dostania i na linki. z góry wielkie nie ma potrzeby wrzucac pompy od S4-ki, ta co jest u Ciebie bez problemu ogarnie mozesz wrzucic 300mm lub 330mm wal do Siemian-a, ja mam kilka kpl 300mm ale juz zaliczkowane ;( ;( ;( ;(
Opublikowano 27 Sierpnia 201114 l pompę hamulcową od S4. Nigdzie nie mogę znaleźć tyłu od S4 a z tego co tu wyczytałem jest parę innych opcji na wentylach z tyłu. Co sensownego byście mi polecili? takiego co jest do dostania i na linki. z góry wielkie nie ma potrzeby wrzucac pompy od S4-ki, ta co jest u Ciebie bez problemu ogarnie mozesz wrzucic 300mm lub 330mm wal do Siemian-a, ja mam kilka kpl 300mm ale juz zaliczkowane ;( ;( ;( ;( Ja na wiosne dopiero planuje upgrade hebli tak więc mogę poczekać bardzo cierpliwie
Opublikowano 27 Sierpnia 201114 l poszukam, choc kolejka jest długa kpl. 300/22mm tarcze, klocki, zaciski, jarzma, osłony, sruby, malowanie proszkowe na dowolny kolor koszt ok 1200zł
Opublikowano 27 Sierpnia 201114 l ja mam jeden komplecik ale sprzedany. Jeden będe być może jeszcze miał
Opublikowano 28 Sierpnia 201114 l Klocki już się ułożyły, tył zaczął hamować , już nie ma takiej bryndzy jak zaraz po założeniu Ale nadal nie spełniają one moich oczekiwań .... Więc .... W przyszły weekend (w trakcie tygodnia nie będzie mi się chciało a i klekot stoi wtedy bezczynnie w garażu) będę miał dostęp do tego przyrządu do wciskania tłoczków więc zajmę się porządnym odpowietrzeniem tylnych zacisków. To że klocek nie zbiera tego paska zaznaczonego na czerwono - tak będzie już na stałe?