Opublikowano 21 Października 201114 l najlepiej wierlo i wkretarka myjka wyczysci Ci tylko od zewnetrznej strony
Opublikowano 21 Października 201114 l najlepiej wierlo i wkretarka myjka wyczysci Ci tylko od zewnetrznej strony k**wa to ile trzeba nie czyścić aby wiertarą to traktować?
Opublikowano 21 Października 201114 l to zalezy od warunkow drogowych, wody, kurzu, klockow itd itp przy moim zestawie to strumień wody wystarcza....
Opublikowano 26 Października 201114 l Ktoś wie czy taka felga wejdzie na zacisk 320mm? To jest replika rs4 16" ET42 z góry dzięki
Opublikowano 26 Października 201114 l :polew: :polew: :polew: 1% że nie, a tak na poważnie to trzeba to przymierzyć
Opublikowano 26 Października 201114 l mi sie wydaje ze moze byc ciezko ja mam 17 taka tez replike tyle ze made in german czy italian i miedzy zaciskiem a alu jest mała szpara by mozna bylo zmiejszyc o cal ale glowy nie dam
Opublikowano 26 Października 201114 l czy któryś z posiadaczy zacisków 320 na przodzie jest w stanie powiedzieć jaką wewnętrzną średnicę musi mieć felga żeby dało się ten zacisk zmieścić?
Opublikowano 26 Października 201114 l czy któryś z posiadaczy zacisków 320 na przodzie jest w stanie powiedzieć jaką wewnętrzną średnicę musi mieć felga żeby dało się ten zacisk zmieścić? Cześć ja mogę to sprawdzić bo mam fabrycznie 320 na przodzie. Generalnie 17" wchodzi i zostaje jeszcze luz więc i co poniektóre 16" też wejdą.
Opublikowano 26 Października 201114 l a oryginalne 16 stalówki wchodzą ? mówie o tych 8e0.. stalówki nie wchodzą
Opublikowano 26 Października 201114 l Od A6 wchodza nawet na zacisk dwutloczkowy ale nie znam oznaczenia felgi
Opublikowano 26 Października 201114 l Od A6 wchodza nawet na zacisk dwutloczkowy ale nie znam oznaczenia felgi chyba że bo z a4 patrzyłem i nie wchodzą
Opublikowano 26 Października 201114 l czy któryś z posiadaczy zacisków 320 na przodzie jest w stanie powiedzieć jaką wewnętrzną średnicę musi mieć felga żeby dało się ten zacisk zmieścić? Cześć ja mogę to sprawdzić bo mam fabrycznie 320 na przodzie. Generalnie 17" wchodzi i zostaje jeszcze luz więc i co poniektóre 16" też wejdą. Mam 16 nieoryginalne i zastanawiam się czy te zaciski w ogóle się tam zmieszczą. Stąd pytanie.
Opublikowano 28 Października 201114 l oczywiście że zaciski wejdą na 16 stalowe;] ale potrzeba min 17 mm dystansu ja już przejeździłem hmm pierwszą zimę i bez problemu szło:)
Opublikowano 31 Października 201114 l czarny588 potrzebuje dokupic felgi stalowe do opon zimowych 205 R16. Problem jest taki ze mam tarcze Zimmermanna 320 z zaciskami z A6 3.0 TDI. jakie ET powinna posiadac aby weszla na ten zacisk? fot zacisku:
Opublikowano 31 Października 201114 l i powiedz mi jak te tarcze hamują? powiem ci tak, problem jest taki że na stalówkę nie wejdzie żaden zacisk z 321. więc tylko stalówke i mierzysz dystans:) u mnie wyszło 17mm ale ja mam z a4 w a6 byla ta tarcza wyzsza więc analogicznie mniejszy dystanc chyba potrzeba jak sie nie myle :gwizdanie: weź stalówke i mierz ile brakuje by zacisk nie tarł, bo normalnie wchodzi tylko stalowka do zew sie zweża i tam się on nie mieści