Opublikowano 22 Listopada 201114 l mi chodziło o dystans a nie rozmiar felgi. Zdjęcie które dałem to zacisk 321 felga stalowa 16 i dystans 17 mm. Dystans dałem z taka piasta chodź by bo jest to dosyć duży.
Opublikowano 23 Listopada 201114 l Jak by komuś było trzeba to taka felga też wchodzi na tarcze 320mm i zacisk z blachą z a6 16" ET40
Opublikowano 24 Listopada 201114 l 15mm, ale trzeba szukac stalówek od A6-ki, wchodzi bez dystansu jakie et ma stalówka?
Opublikowano 25 Listopada 201114 l stalowka nie wejdzie , probowalem organoleptycznie . Chlopy pyatnie za sto punktow szczegolnie chyba do devastation czy do meska GLK 350 cdi (najmocniejszy diesel) da rade wlozyc jakies wieksze heble , w standarcie sa tam z przodu cos w okolicach 320 no i w sumie jednak nie hamuje to jakos super. Kawal kolumbryny a heble jak w A4 b7 3.0 tdi . No i sie tak zastanawiam czy cos podejdzie wiekszego oczywiscie P&P bez kombinowania....
Opublikowano 26 Listopada 201114 l stalowka wchodzi ale nie kazda przyjedzie gosc A6 2.7 bit na zmiane kol zimowych to zrobie foty co do ML-a to mozna to zrobic ale trzeba dokladnie przejrzec fora ja Ci nie podpowiem bo tego nie robilem
Opublikowano 2 Grudnia 201114 l Siemian Ty do tych zacisków z porsche dorabiałeś osłony od zera czy przerabiałeś jakieś istniejące ?
Opublikowano 2 Grudnia 201114 l przyciąc trzeba było standardowe. Ale z tego co wiem to Nosb założył Flyerowi bez przycinania podobno
Opublikowano 2 Grudnia 201114 l przyciąc trzeba było standardowe. Ale z tego co wiem to Nosb założył Flyerowi bez przycinania podobno dokladnie, za pare m-cy bedzie wiadomo, czy daja rade... chowaja sie na rowni z tarcza, mam nadzieje, ze nie bedzie mi tam znowu lecial syf.
Opublikowano 2 Grudnia 201114 l przyciąc trzeba było standardowe. Ale z tego co wiem to Nosb założył Flyerowi bez przycinania podobno założyć sie da bez przycinania tylko że obcierają , chyba ze tarcze przetaczane
Opublikowano 2 Grudnia 201114 l przyciąc trzeba było standardowe. Ale z tego co wiem to Nosb założył Flyerowi bez przycinania podobno założyć sie da bez przycinania tylko że obcierają , chyba ze tarcze przetaczane nowe, nie przetarczam tarcz
Opublikowano 2 Grudnia 201114 l przyciąc trzeba było standardowe. Ale z tego co wiem to Nosb założył Flyerowi bez przycinania podobno założyć sie da bez przycinania tylko że obcierają , chyba ze tarcze przetaczane nowe, nie przetarczam tarcz jakoś nie chce mi się wierzyć że nie obcierają próbowałem wszystkiego żeby nie trzeba było przycinać
Opublikowano 2 Grudnia 201114 l twierdzi, ze nie przycinal (zreszta nie widac), a dopasowywal je dosc dlugo zwrotnice B6 i B7 przednie maja te same.
Opublikowano 2 Grudnia 201114 l wsadzajcie do tych tarcz oslony ja nie wsadzilem i po kilku miesiacach jazdy musialem tarcze przetoczyc bo od srodka pofalowana byla niesamowicie
Opublikowano 3 Grudnia 201114 l wsadzajcie do tych tarcz oslony ja nie wsadzilem i po kilku miesiacach jazdy musialem tarcze przetoczyc bo od srodka pofalowana byla niesamowicie mowilem Ci o tym kilka razy i w koncu zalozyles bez oslon ?
Opublikowano 3 Grudnia 201114 l wsadzajcie do tych tarcz oslony ja nie wsadzilem i po kilku miesiacach jazdy musialem tarcze przetoczyc bo od srodka pofalowana byla niesamowicie mowilem Ci o tym kilka razy i w koncu zalozyles bez oslon ? no SID jak mi to instalowal to wsadzilismy bez oslon na zasadzie a moze sie uda i sie nie udalo, przeciez Ci pisalem o tym , teraz jezdze z oslonami zobaczymy jak bedzie , narazie jest ok
Opublikowano 3 Grudnia 201114 l przy takim aucie walily mnie by te heble siedzial bym za kierata i jezdzil po ronadach do okoła :polew: u mnie przy 17 tylnie hamulce nie isnieja a do czasów zmiany przednie tez nie istniały prawdopodbnie wpada mi zestawik na tył ale wszystko sie okaże :gwizdanie: tylko mnałe pytanie bo wiem ze osłony obowiązkowo trzeba mięc, a przerobić się nie da? jeszcze jedno pytanie jakie miały zacisko 2,7 TDI 321?
Opublikowano 4 Grudnia 201114 l Audi Orginal - rozpiska felg do zasisków - numery cześci - wszystkie modele - Moim zdaniem bardzo przydatne wszystkim tym ktorzy chcą wiedzieć więcej http://www.original-felgen.com/pdf/bremsscheiben.pdf pozdrawiam Olo