Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Upgrade hamulców w Audi A4 B6/B7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy jest jakaś szansa dostania samych jarzm pod 345 na przód? Apetyt rośnie w miarę jedzenia :evil:

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Wyświetleń 1,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

kurde jak wy jeździcie jak wam zestaw 320/288 nie wystarcza? :mysli: Nie udało mi się zagotować jeszcze ani razu tego zestawu, co mam u siebie.... :cool1:, wiec po co zakładać więcej żelastwa na koło

Opublikowano
kurde jak wy jeździcie jak wam zestaw 320/288 nie wystarcza? mysli Nie udało mi się zagotować jeszcze ani razu tego zestawu, co mam u siebie.... cool1, wiec po co zakładać więcej żelastwa na koło

ja mam 288 i tez daja rade :naughty:

chyba chłopaki zdrowo upalaja do konca a pozniej podłoga

Opublikowano

kurde jak wy jeździcie jak wam zestaw 320/288 nie wystarcza? :mysli: Nie udało mi się zagotować jeszcze ani razu tego zestawu, co mam u siebie.... :cool1:, wiec po co zakładać więcej żelastwa na koło

nic dziwnego, jak jezdzisz na DS-ach[br]Dopisany: 29 Styczeń 2012, 11:35_________________________________________________

Czy jest jakaś szansa dostania samych jarzm pod 345 na przód? Apetyt rośnie w miarę jedzenia :evil:

zawsze jest :wink4: :wink4: :wink4:

Opublikowano
kurde jak wy jeździcie jak wam zestaw 320/288 nie wystarcza? mysli Nie udało mi się zagotować jeszcze ani razu tego zestawu, co mam u siebie.... cool1, wiec po co zakładać więcej żelastwa na koło

Seria u mnie puchła jak cholera, wiec w moim przypadku heble były koniecznością do zrobienia,

fakt ja u siebie mam Zimmermanny Perforowane i klocki DSy ale chyba nie da rady tego teraz zagotować.

Opublikowano

Wystarczy, że będziesz jechał 130-140 km/h lewym pasem trasy szybkiego ruchu a na twój pasy wyjedzie jakiś typ, który uważa, że wsteczne lusterka są dla mięczaków albo któremu się będzie wydawać, że jesteś daleko za nim i że na pewno zdąży rozpędzić swoje Daewoo Tico a zrozumiesz co znaczy pojęcie "skuteczne hamulce". I nie mówię tu o upalaniu a o trochę szybszej jeździe.

Opublikowano

Wystarczy, że będziesz jechał 130-140 km/h lewym pasem trasy szybkiego ruchu a na twój pasy wyjedzie jakiś typ, który uważa, że wsteczne lusterka są dla mięczaków albo któremu się będzie wydawać, że jesteś daleko za nim i że na pewno zdąży rozpędzić swoje Daewoo Tico a zrozumiesz co znaczy pojęcie "skuteczne hamulce". I nie mówię tu o upalaniu a o trochę szybszej jeździe.

Dokladnie... A tym bardziej jak mieszkasz w krainie guinnessem i whiskey plynacym... Tutaj lusterka sa dla frajerow... Pytalem z ciekawosci, ani razu swoich nie zagrzalem ale na przyszlosc jak bede musial zmirniac tarcze/klocki to na pewno pomysle o 345 :)

Opublikowano

Dokladnie... A tym bardziej jak mieszkasz w krainie guinnessem i whiskey plynacym... Tutaj lusterka sa dla frajerow... Pytalem z ciekawosci, ani razu swoich nie zagrzalem ale na przyszlosc jak bede musial zmirniac tarcze/klocki to na pewno pomysle o 345 :)

ja To teraz tylko i wyłącznie na prosiakami bym sie zastanowił.... :cool1:

Opublikowano

Niee, dla mnie 345 starczy, 320mm też wystarcza ale wiesz jak to jest, apetyt rośnie w miarę jedzenia :gwizdanie:

Opublikowano

prosiak ma wlasnie 345mm

ale nie robia szalu, lepsze klocki drogie

tarcza chu....jowa (ML), jedyna zaleta to mala masa no i moze wyglad

Opublikowano

prosiak ma wlasnie 345mm

ale nie robia szalu, lepsze klocki drogie

tarcza chu....jowa (ML), jedyna zaleta to mala masa no i moze wyglad

a efektywność nie jest lepsza? Zacisk ma wiecej tłoczków wiec i efektywność powinna być lepsza.... :mysli:

Opublikowano

taaaa, jakies 1.5%, wiec szalu nie ma

Opublikowano

a ja mam troche inne pytanko, wiecie jaka jest długość oryginalnej śruby do koła do b6 ? albo jaka powinna być śruba do kołą z dystansem 17mm ? bo sprawdziłem ze na 320 wchodzi felga ori 16 z b6 i nie obciera ale nie zmierzyłem śruby a auta nie mam pod domem i nie wiem jakie śruby zamówic ;/

Opublikowano

Niee, dla mnie 345 starczy, 320mm też wystarcza ale wiesz jak to jest, apetyt rośnie w miarę jedzenia :gwizdanie:

A co masz teraz na tyle?
Opublikowano

jak ostatnio mu wysylalem to 288/12mm

Opublikowano
:good:
Opublikowano

dokladnie ale tak jak napisałeś wcześniej wielkim plusem jest masa zacisku i to akurat jest odczuwalne.

Opublikowano

dokladnie ale tak jak napisałeś wcześniej wielkim plusem jest masa zacisku i to akurat jest odczuwalne.

w jakim sensie jest to odczuwalne? przybliż mi temat...

Opublikowano

praca zawieszenia na nierównościach. wybieranie nierówności, "wracanie" amora

Opublikowano

praca zawieszenia na nierównościach. wybieranie nierówności, "wracanie" amora

zgadzam sie, zestaw z eSy z przodu jest odczuwalny. masa nieresorowana jest dosyc duza i to sie niestety czuje. co prawda idzie sie przyzwyczaic do tego ale zaraz po zmianie z 312 na 345 nie bylem zadowolony. zanim tarcza i klocek sie ulozyly to nie odczuwalem poprawy hamowania a roznica w ciezarze na przedniej osi byla odczuwalna.