Opublikowano 29 Czerwca 201313 l Kusisz... tylko co ja poczne ze swoimi 15' ori aluskami z nowkami oponami zimowymi jakbym to wstawil hm... Juz zakupilem nie dawno zaciski i tarcze 320 i zwrocilem bo przyszly niekompletne. Daj na pw przyzwoita oferte cenowa to rozwaze i moze w tym roku skusze sie na ten mod.
Opublikowano 29 Czerwca 201313 l ale zaciski juz tak prawda? ewentualnie trza by było szukac tarcz pod a4?
Opublikowano 2 Lipca 201313 l Deva, jakie klocki do mnie polecasz? Bo muszę wymienić. A6 2006 BPJ:hi:
Opublikowano 3 Lipca 201313 l Tomek wziąłem komplet od Ponczo ten ze zdjecia, darowalem sobie te tarcze bo jak napisales, ze nie podejdą to chcialem zaoszczedzic cierpienia dla kuriera na 5 piętro Napisz mi jakie tarcze i klocki do tego trzeba brac aby w B6 weszło to p&p. jezdze oko 5-7tys km rocznie glownie miasto wiec nie chce czegos rajdowego i z gornej polki cenowej. cos po srodku, nie wiem tarcze które za szybko nie będą korodowały np. z Ate albo zimmermany? i do tego nie glupi klocek abym poczuł jakość w hamowaniu i szybko nie musiał dopłacać do zmiany klocka. i kosztorys do tego na PW choc a wtym miesiacu juz raczej chyba nie uciągnę finansowo
Opublikowano 3 Lipca 201313 l hał macz komplet:decayed: Dla Ciebie niewiele, kiedy chcesz odebrac ? ---------- Post dopisany at 15:10 ---------- Poprzedni post napisany at 15:09 ---------- Tomek wziąłem komplet od Ponczo ten ze zdjecia, darowalem sobie te tarcze bo jak napisales, ze nie podejdą to chcialem zaoszczedzic cierpienia dla kuriera na 5 piętro Napisz mi jakie tarcze i klocki do tego trzeba brac aby w B6 weszło to p&p. jezdze oko 5-7tys km rocznie glownie miasto wiec nie chce czegos rajdowego i z gornej polki cenowej. cos po srodku, nie wiem tarcze które za szybko nie będą korodowały np. z Ate albo zimmermany? i do tego nie glupi klocek abym poczuł jakość w hamowaniu i szybko nie musiał dopłacać do zmiany klocka. i kosztorys do tego na PW choc a wtym miesiacu juz raczej chyba nie uciągnę finansowo Jak bedziesz ogarniety finansowo to sie odezwij
Opublikowano 3 Lipca 201313 l A jak jest z zaciskami od B8 (S4) do B7 pasują P&P ? Wyglądają na gabarytowo mniejsze, więc pewnie i lżejsze od tych z S4 B7. Na pewno potrzebne by były inne tarcze, ze względu na pierścień centrujący,
Opublikowano 3 Lipca 201313 l Zaciski sa zamienne z B8 pasuje do B6/7 i odwrotnie. Trzeba zmieniac tez przewody, waga zaciskow zblizona. Tarcze nie pasują
Opublikowano 3 Lipca 201313 l Czyli można poszerzyć pole poszukiwań, dzięki za info. Z tymi przewodami to rozumiem, że w B8 są inne końcówki ?
Opublikowano 3 Lipca 201313 l W B8 nie ma przejscia z elastycznego w metalowy. Przewod wchodzi bezposrednio w zacisk. Jak chcesz to mam kpl na przod z B8 z nowymi tarczami i klockami.
Opublikowano 3 Lipca 201313 l Na chwilę obecną badam temat, namierzyłem S4 B8, ale fundusze okrojone innymi priorytetami. W razie co zawsze mam Twój profil na uwadzę z dobrymi zestawami
Opublikowano 3 Lipca 201313 l ja na dniach będe miał zestaw hamulcowy przód/tył z S4 B7 w razie . Z S4 B8 też mam
Opublikowano 5 Lipca 201313 l Ma juz ktos przetestowane komplety klocki Steinhof i tarcze Textar? Celuje w rozmiar 320 i cena ma tu znaczenie, napewno niechce shitu typu brembo mialem kiedys w innym autku i wiem ze byle co to bylo
Opublikowano 5 Lipca 201313 l Mam na uwadze takie zimmermany http://allegro.pl/tarcze-p-zimmermann-audi-a4-b7-b8-a5-q5-320mm-i3334843882.html czy wystarcza w zupelnosci tansze bez nawiercen?