Opublikowano 11 Maja 201313 l Panowie mam zaciski na sprzedaż ale nie wiem dokładnie od czego to jest. Na aluminiowej części wytłoczony numer 974 i 973, zaciski jednotłokowe.
Opublikowano 13 Maja 201313 l A6 C5 & A6 Allroad brakuje Ci tam drutów, onaczenie TRW PFK480 http://www.motoneo.pl/img/161/mid/pfk480.jpg
Opublikowano 13 Maja 201313 l A6 C5 & A6 Allroadbrakuje Ci tam drutów, onaczenie TRW PFK480 http://www.motoneo.pl/img/161/mid/pfk480.jpg Dzięki wielkie Kolego, jeden drut mam, gorzej z drugim. Ale do A4 bez problemu też pasują takie zaciski i są pod 320mm tak?
Opublikowano 13 Maja 201313 l do B6/7 bez problemu jak chcesz to ma nowe druty do tych zacisków klocki tarcze równiez
Opublikowano 23 Maja 201313 l ostanio mialem sytulacje w golfie ze byl scentrowany zacisk po poprzednim wlascicielu. nie mam pojecia czemu sie tak stalo i jakiej sily trzeba aby sie scentrowal zacisk hamulcowy. miedzy gora a dolem zacisku byla roznica ponad 1mm i tarło straszliwie klocka takze nowy klocek po 10tys byl na zero.
Opublikowano 25 Maja 201313 l Gdyby komus przyszedł do glowy głupi pomysł na piaskowanie zaciskow Brembo:
Opublikowano 25 Maja 201313 l z aluminium, ale jak sprawdzałem spektrometrem to z niskiej jakosci z duza iloscia krzemu
Opublikowano 28 Maja 201313 l Mam pytanie...mam cwly kompket przodi tyl 320/288 z A4 3.0 TDi...pytanie odnosnie przodu... Jaki koszt tych drutow w zaciski? Brakuje mi zaslepek do tych kruccow co wystaja z jarzma przy jednym z zaciskow...jest to do kupienia? Jak to ile? Przod wszystko Teraz tyl...ja mam zwykle niewentylowane a cos zauwazyoem na allegro ze gosc sprzedaje z Audi A6 3.0.TDI i z tylu ma wentylowane jest to do zalozenia? Ile kosztuja klocki+ tarcze na tyl zwykle nie wentylowane pod 288? A jak swap na wentyle jest mozliwe to jaka kasa za taki komplet?
Opublikowano 28 Maja 201313 l Gdyby komus przyszedł do glowy głupi pomysł na piaskowanie zaciskow Brembo:http://s12.postimg.org/awe9nhgvt/20130524_113156.jpg Dev, nie mow, ze to Ty zaliczyles taki fakap... Zaciski sa alu, dzieki temu meeeega lekkie, 3kg sztuka.
Opublikowano 29 Maja 201313 l Ja tego nie zaliczylem tylko musialem ogarnac Koledze z forum bo taki shit kupil Zaciski zajezdzone jak piety Jezusa ale juz sa po regeneracji Wieczorem wrzuce foty, szalu nie ma ale jest o wiele lepiej Ogolnie nie chcialem tego robic ale Koles nie mial wyjscia ---------- Post dopisany at 05:14 ---------- Poprzedni post napisany at 05:12 ---------- Mam pytanie...mam cwly kompket przodi tyl 320/288 z A4 3.0 TDi...pytanie odnosnie przodu...Jaki koszt tych drutow w zaciski? Brakuje mi zaslepek do tych kruccow co wystaja z jarzma przy jednym z zaciskow...jest to do kupienia? Jak to ile? Przod wszystko Teraz tyl...ja mam zwykle niewentylowane a cos zauwazyoem na allegro ze gosc sprzedaje z Audi A6 3.0.TDI i z tylu ma wentylowane jest to do zalozenia? Ile kosztuja klocki+ tarcze na tyl zwykle nie wentylowane pod 288? A jak swap na wentyle jest mozliwe to jaka kasa za taki komplet? Mam wszystko co potrzebujesz Odezwij sie do mnie po 10.00 Nr ponizej ---------- Post dopisany at 10:16 ---------- Poprzedni post napisany at 05:14 ---------- Teraz to tak wygląda
Opublikowano 29 Maja 201313 l Ja tego nie zaliczylem tylko musialem ogarnac Koledze z forum bo taki shit kupilZaciski zajezdzone jak piety Jezusa ale juz sa po regeneracji Wieczorem wrzuce foty, szalu nie ma ale jest o wiele lepiej Ogolnie nie chcialem tego robic ale Koles nie mial wyjscia ---------- Post dopisany at 05:14 ---------- Poprzedni post napisany at 05:12 ---------- Mam pytanie...mam cwly kompket przodi tyl 320/288 z A4 3.0 TDi...pytanie odnosnie przodu...Jaki koszt tych drutow w zaciski? Brakuje mi zaslepek do tych kruccow co wystaja z jarzma przy jednym z zaciskow...jest to do kupienia? Jak to ile? Przod wszystko Teraz tyl...ja mam zwykle niewentylowane a cos zauwazyoem na allegro ze gosc sprzedaje z Audi A6 3.0.TDI i z tylu ma wentylowane jest to do zalozenia? Ile kosztuja klocki+ tarcze na tyl zwykle nie wentylowane pod 288? A jak swap na wentyle jest mozliwe to jaka kasa za taki komplet? Mam wszystko co potrzebujesz Odezwij sie do mnie po 10.00 Nr ponizej ---------- Post dopisany at 10:16 ---------- Poprzedni post napisany at 05:14 ---------- Teraz to tak wygląda http://s23.postimg.org/bub0dcbdz/20130528_131651.jpg http://s21.postimg.org/iw59ojngz/20130528_131622.jpg to i tak dobrze z tego wybrnales ja oddalem zaciski do szkielkowania a kolo je wypiaskowal jeszcze grubym piachem(te czerwone):thumbdown: porobil takie pory ze hoho,po proszku powierchnia wyszla z d*py taka chropowata.....te biale juz sa po szkle widac roznice jak ladnie to wyglada
Opublikowano 29 Maja 201313 l Ja nie dotykam sie do tych zaciskow ale tutaj akurat sytuacja byla awaryjna ---------- Post dopisany at 11:16 ---------- Poprzedni post napisany at 11:14 ---------- Na tych czerwonycg gosc przydziadował proszku i dlatego tak wyglądają
Opublikowano 29 Maja 201313 l Ja nie dotykam sie do tych zaciskow ale tutaj akurat sytuacja byla awaryjna---------- Post dopisany at 11:16 ---------- Poprzedni post napisany at 11:14 ---------- Na tych czerwonycg gosc przydziadował proszku i dlatego tak wyglądają to i tak dobrze je ogarnales bo powierzchnia po proszku wyszla dobrze u mnie w tych czerwonych
Opublikowano 3 Czerwca 201313 l Czy jest różnica między zestawem 312x255 pod alu zwrotnicę vs. zestaw pod żeliwną zwrotnicę? Czy zestaw pod alu zwrotnicę podejdzie do auta z żeliwną zwrotnicą?