Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Upgrade hamulców w Audi A4 B6/B7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

One nie sa nawiercane :facepalm:

Tylko perforowane, po raz tysieczny powtarzam.

• Odpowiedzi 12,9 tys.
  • Wyświetleń 1,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ty specjalista ciiiii ja tu na tratwie barze pije broo wlasnie z kolega z forum ktory z Torunia na Mazury przeniosl sie, i czytam reprymende. Oki perforowane do codziennego uzytku to chyba szpanik bardziej a to skutecznego hamowania wystarcza pelne? Oza tym przy perfor od klockow bardziej pruszy sie na alufelge?

Opublikowano

Daj gładkie i Ferodo DS a nie pożałujesz

Opublikowano

Taaa ale klocki ferodo ds sa baardzo drogie...chyba...ale dupcia byla ale jak bylem w kiblu to kolega chyba sploszyl...ale jak powiedzial u mnie w Elku jest masa lasek ladnyych na jednego przypadaja 3babki srednio ;)

Opublikowano

Dev,

kiedyś zachwalałeś budżetowo tarcze Ferodo + ori klocek (made by Textar zdaje się?) - podtrzymujesz zdanie?

Opublikowano

Ori klocek to tez Ferodo. Dobra jakosc w dobrej cenie.

Opublikowano

Czy jest jakas zasadnicza roznica miedzy 320 a 321mm w tarczach? Mam zaciski od Ponczo z A6 C6 i czy one zgraja sie z tymi tarczami: http://allegro.pl/tarcze-p-zimmermann-audi-a4-b6-s4-321mm-i3331785701.html oraz czy to dobra cena czy mozna o kilkadziesiat zl taniej kupic? I czy te tez beda dobre do mojej B6: http://allegro.pl/tarcze-p-zimmermann-audi-a4-b7-b8-a5-q5-320mm-i3334843798.html ??

Opublikowano

Te z drugiego linka nie będą pasować

Opublikowano

Czyli tylko te 321mm beda odpowiednie? To te z drugiego linku czemu zle jak do b7 sa to do b6 juz nie? Chyba ze blad jest w tytule aukcji? Cena dobra czy mozna z innego zrodla miec taniej? Oraz zamierzam kupic ori 18" sline 9 ramienne 8j ET43, czy takie parametry sa dobre fela bedzie ladnie siedziec? Nie bedzie o zacisk ocierac? Oraz aluski takie beda dobrze lezec wzgledem obrysowki autka?tzn nie za mocno schowane w nadkolu?

Opublikowano

Jezeli chcesz tarcze Otto Zimmermann a to musisz zapodac te o nr:

100.1249.20 lub 100.3312.20

Opublikowano

A klocki ori lub ferodo zwykle? Jakies nr katalogowe?

Opublikowano

Ferodo FDB1629

Opublikowano

To nie jest 320 tylko 312 mm

Opublikowano

A czyli szalu nie ma ? Jak juz zmieniac to na 320? Jest jakas roznica miedzy ori a 312?

Opublikowano

Miedzy 312 a 320 jest przepasc

Opublikowano

Poza tym cena jak za 312 jest za wysoka.

Ja za komplet przód + tył 312/255 dałem brutto 500zł z tarczami i klockami w dobrym stanie. (Forumowicz sprzedawał via allegro).

Opublikowano
Miedzy 312 a 320 jest przepasc

dokładnie tak. 320 ma już duży zacisk. pomiedzy 288 a 312 raczej mała różnica jest. ale 312 a 320 to co innego

---------- Post dopisany at 10:20 ---------- Poprzedni post napisany at 10:19 ----------

Poza tym cena jak za 312 jest za wysoka.

Ja za komplet przód + tył 312/255 dałem brutto 500zł z tarczami i klockami w dobrym stanie. (Forumowicz sprzedawał via allegro).

no bo 312 to każdy chce się pozbyć po wymianie :wink:

Opublikowano

To ja przechodzac z 288 na 320 to wogole bede zbieral jezyk z kierownicy po hamowaniu

Opublikowano

Raczej gały z deski rozdzielczej.