lukaszk Opublikowano 5 Lutego 2012 Opublikowano 5 Lutego 2012 używa ktoś takiej technologii? np: http://allegro.pl/dlugopis-szpiegowski-mikro-kamera-1280x960-16-gb-i2102109339.html
Hugo Opublikowano 5 Lutego 2012 Opublikowano 5 Lutego 2012 Ja używam do wykrywania podpisów niezgodnych z regulaminem. I właśnie mój super szpiegowski sprzęt wykrył taki podpis u Ciebie
landryn86 Opublikowano 5 Lutego 2012 Opublikowano 5 Lutego 2012 już widzę te 11 megapixeli moim zdaniem badziew jakiś
landryn86 Opublikowano 6 Lutego 2012 Opublikowano 6 Lutego 2012 jakoś nie chce mi się wierzyć, że coś co kosztuje 45 zł ma jakość aparatu za 500 zł i jest 10 razy mniejsze. Ostatnio bawiłem się kamerą "sony", jakaś chińszczyzna którą złodzieje na targu po 500 zyla sprzedają, było napisane 25 Megapixeli, a w rzeczywistości jakość gorsza niż VGA
michaellx Opublikowano 15 Lutego 2012 Opublikowano 15 Lutego 2012 Nie dawno dostałem taki długopis. Przyznam, że ciekawa zabawka, jakość nie powala, ale przy doświetlonych wnętrzach albo na zewnątrz w dzień sprawdza się całkiem okej. Niestety... podziałał może miesiąc. Mało go używałem, a pewnego dnia po prostu się nie uruchomił. Nie chciał się ładować i nie dało się nic nagrać... :/
Rekomendowane odpowiedzi