k615 Opublikowano 6 Lutego 2012 Opublikowano 6 Lutego 2012 Witam, mam taki problem że w aucie nie działa mi przycisk "FM". Do tej pory nie było mi to potrzebne ponieważ słuchałem muzyki w inny sposób ale ostatnio naszła mnie ochota na słuchanie radia i nic nie wymyśliłem. czy jest jakiś sposób żeby włączyć radio bez przycisku FM ?
Vexatus Opublikowano 6 Lutego 2012 Opublikowano 6 Lutego 2012 Witaj, sprecyzuj proszę, o jakie radio chodzi i co konkretnie stało się z przyciskiem? Odpadł? Wpadł do środka? Pozdr. G.
k615 Opublikowano 6 Lutego 2012 Autor Opublikowano 6 Lutego 2012 radio takie jak w tej aukcji.Właśnie chodzi o to że nie.Czuć jak ten przycisk się wciska ale radio nie gra.Raz dałem samochód dziewczynie i przyjechała z włączonym radiem jak jej zapytałem jak to zrobiła powiedziała że naciskała wszystko i się włączyło http://allegro.pl/oryginalne-radio-kod-audi-a4-b5-96-99-slask-i2055361586.html
Vexatus Opublikowano 6 Lutego 2012 Opublikowano 6 Lutego 2012 Wszystko by wskazywało na to, że ktoś tak dusił przycisk, że odpał mikrostyk w środku. Radio rozkręcić, styk dolutować i cieszyć się dalej radyjkiem
Rekomendowane odpowiedzi