Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B7] Czy te lampy są warte zakupu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziadostwo, jakość takich lamp jest bardzo taka sobie, ten tysiąc zł można lepiej wydać.

Opublikowano

zostan przy ORI :wink4:

Opublikowano

Chyba ori ale z nowszego modelu, tylko że montowane na samym początku produkcji.

Audi_A4_B8_front_black.JPG

Opublikowano

jak nie ori jeżeli po wpisaniu numeru katalogowego wyświetla się cena.

8K0941004[br]Dopisany: 09 Luty 2012, 09:16_________________________________________________

no fajne lampy ale do mojej nie podejdą bo to z nowszego modelu tak jak kolega wyżej powiedział

Nie wiem może się nie znam,ale z jakiego nowszego modelu pisze do B7 nie B8. Może się ktoś jeszcze wypowie.

Opublikowano

Gościu się pomylił pisząc B7. Do tych lamp zapis 8K0 jest bobry.

Opublikowano

Tylko ORI, przynajmniej na dzień dzisiejszy... Nie widziałem jeszcze do B7 godnych polecenia lamp przednich..... Generalnie na allegro itp.. sam szmelc. (kwestia gustu)

Opublikowano

Mi się podobają i sam mam zamiar takie kupić .Chciałbym zobaczyć jak wyglądają na aucie .

Opublikowano

Mi się podobają i sam mam zamiar takie kupić .Chciałbym zobaczyć jak wyglądają na aucie .

Mnie się też podobały, ale zobaczyłem je na aucie i mi przeszło :disgust:. Problem jest taki, że te lampy, jako produkt skierowany do tej klasy aut, jest produktem tandetnym w wykonaniu i w udawaniu czegoś czym nie jest. Oświetlenie LED, jest tylko oświetleniem postojowym, nie dziennym, no i świeci jak LEDy z przed 10 lat. Obecnie w lampach rowerowych montują lepsze diody. :sarcastic:

Chyba ori ale z nowszego modelu, tylko że montowane na samym początku produkcji.

Audi_A4_B8_front_black.JPG

Tak wyglądają reflektory w B8 jeśli nie zamówiłeś xenonów.

Aha, to są tylko halogenki, nie wiedziałem o tym :mysli:

Opublikowano

zgodzę sie z tym miałem na A3 lampy na diodach no i nie był to zbyt ciekawy LED i dlatego pytałem tutaj czy do A4 zrobili cos lepszego czy też totalną tandete :) także chyba raczej zostane przy ORI :naughty:

Opublikowano

Ja zrezygnowałem z tego wynalazku, jedyne co mi chodzi po głowie to założyć ori lampy xenony, ale z tym jest trochę roboty, bo trzeba zamontować samo-poziomowanie i spryski na lampy, a co za tym idzie zderzak wymienić. Brak motywacji :cool1:

Opublikowano

Cieszymy się z Tobą :>