mati2278 Opublikowano 8 Lutego 2012 Opublikowano 8 Lutego 2012 Witam byłem ze swoim audi na kompie u znajomego i powiedział ze mam 1 pompowtryska do wymiany. Auto kopci mi na czarno czy to wina pompowtryska??
spanky Opublikowano 8 Lutego 2012 Opublikowano 8 Lutego 2012 Witam byłem ze swoim audi na kompie u znajomego i powiedział ze mam 1 pompowtryska do wymiany. Auto kopci mi na czarno czy to wina pompowtryska?? dosyć pochopna diagnoza , trzeba sprawdzic kilka parametrow zeby postawic taka diagnoze orz przynajmniej zamienic pompki miejscami w celu jej powierdzenia ... takze zanim cos wymienisz zrob porzadnie logi i wstaw tutaj ...
mati2278 Opublikowano 8 Lutego 2012 Autor Opublikowano 8 Lutego 2012 ok tylko zeby zrobic logi potrzebny jest program co nie??.Da sie wogule pobrac z neta lub cos w tym stylu?
Krzy0 Opublikowano 9 Lutego 2012 Opublikowano 9 Lutego 2012 ok tylko zeby zrobic logi potrzebny jest program co nie??.Da sie wogule pobrac z neta lub cos w tym stylu? Da sie tylko jeszcze potrzebny jest fejsik(mam do sprzedania jak by co na PW)
mati2278 Opublikowano 9 Lutego 2012 Autor Opublikowano 9 Lutego 2012 to skąd mam to pobrac?? moze ktos da linka??
Rekomendowane odpowiedzi