Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AFN] Srebrny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W koncu zakupilem dlugo poszukiwane b5.

Rok produkcji 97', silnik 1.9 TDI 110km, 237tys km

4xpp, elektryczne szyby i lusterka, webasto, klimatronik, centralny na pilota + alarm, domykanie/otwieranie szyb z kluczyka + domykanie szyb z alarmu, 8 glosnikow, alu 16'' ori

Obecnie zmienione lampy z Sonarow na Depo zespolone po lifcie, chromowane ramki w zegarach, Najblizsze plany: malowanie dokladek i progow, zmiana grila od s4, zawieszenie w dol 35/30, felga 17' wzor s4, przyciemnienie szybek, kierownica s-line

Tak wygladala po zakupie:

41310621la0.jpg

39280892oa1.jpg

45957946hp5.jpg

64577265ug7.jpg

64469499wu9.jpg

70461809tp7.jpg

10wd0.jpg

Nowe Lampki:

93566092sp6.jpg

30991087jj0.jpg

78472647ne5.jpg

Opublikowano

lampy zostaw te co masz ładne są, a gleba i alu jak najbardziej, ogólnie ładna bryczka :th:

Opublikowano

Starsza siostra mojej :thumbup: Jak wymienisz lampki na valeo zespolone i lekko obniżysz to będziemy mieli prawie identyczne :naughty: Ja właśnie powoli przymierzam się do zakładania lampek - w trakcie zakupu :th: Kolor, alu, silnik, drewno to samo co u mnie :wink4: Tylko moja ciut mlodsza :tongue4: Uzupełnij profil bo nie masz danych dotyczących autka :th: Pozdrawiam i powodzenia w modyfikacjach! :hi:

Opublikowano
  • Autor

dzisiaj sie dowiedzialem ze mam domykanie szyb z kluczyka, ale w instrukcji wyczytalem ze otwierac kluczykiem tez mozna ale u mnie to nie dziala :> pozatym autko sprawuje sie super, turbina ladnie pracuje, tylko cos duzo mi spalila ok 7,5l/100, ale caly czas po miescie i jeszcze troche sprawdzam co silnik potrafi :>

Opublikowano

Zastanawia mnie to co napisales, że masz 2xpp... sprawdz czy aby napewno nie masz bocznych w siedzeniach... :wink4:

Opublikowano
  • Autor

W sumie to nie wiem, tak napisal poprzedni właściciel w ogłoszeniu. Wszystko jest do sprawdzenia :wink4:

Opublikowano

Zastanawia mnie to co napisales, że masz 2xpp... sprawdz czy aby napewno nie masz bocznych w siedzeniach... :wink4:

a czemu ma miec ? dopiero po 2 lifcie były w serii cztery

Opublikowano

Calkiem ladna kolorek jak najbardziej pasuje :th: felgi tez mysle o 17'' bo mam 16'' a gleba nie koniecznie ja wlasnie podnioslem bo jezdzilem jak kaleka na niskim zawieszeniu i wiecznie gdzies zawadzalem fakt wygladala bardzo pozytywnie ale to nie na polskie drogi aczkolwiek to akurat indywidualna sprawa tylko dobrze to przemysl :mysli:pozdro.

Opublikowano

Super avancik i te światła przednie...sam bym takie chciał do swojego sreberka....a poza tym lekka gleba alu 17' i wszystko bedzie :th:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

No naprawde bajeczka... właśnie kupiłem identyczna srebrną strzałę... tyle że z 99 r. i odbieram ja za 2 dni... Twoja mi sie strasznie podoba... a jest chyba identyczna... POZDRO !!!

Opublikowano

No brykacz całkiem fajniusi :th: Teraz zapewne godziny spędzone na forum bo coś trzeszczy i piszczy :naughty:

Co do felg to pewnie Wszyscy będą pisać 18 - bo taki trend panuje, im większa tym lepsza :decayed: A ja bym radził 17, bo co za dużo to nie zdrowo :decayed: No i komfort jazdy bardzo nie ucierpi :wink4:

Jak podejmiesz decyzję i zakupisz felunek to pamiętaj że czekamy na foty :th:

Opublikowano

Bardzo ładny srebrny Avancik, przednich lamp bym nie ruszał - tym co masz absolutnie niczego nei brakuje. Co do felg to oczywiście im większe tym lepiej sie prezentuje - ale na nasze wspaniałę i jakże równe drogi 17" to chyba max na czym można normalnie jeździć (tak na codzień po dziurach garbach przejazdach kolejowych i i innych polskich wynalazkach - kuzyn kiedyś przyjechał z DE BMW na 18" - no i miał rewelacyjne fele - do pierwszego przejazdu kolejowego przejechanego z większą predkością - a potem to już warsztacik i proszczenie), z zawieszeniem to samo - niższe jest fajniejsze ale zwiększa się prawdopodobieństwo zahaczenia o cos - tak że przed modyfikacją lepiej dobrze przemyśleć gdzie będzie sie jeździć - chyba ze mieszkasz blizko autostrady....hehe:)

W kazdym razie powodzenia i samych pozytywnych wrażeń z jazdy!

Opublikowano
  • Autor

wreszcie uporalem sie z najwazniejszymi rzeczami, oplaty, olej, filtry no i rozrzad, doszlo kolejne 2000zl :wallbash: alu juz bedzie z gorki i niedlugo pierwsze powazne zmiany:

-zawieszenie w dol 30mm

-alu 17'' od s4

-kierownica s4

-gril na poliftowy

-biale kierunki

-lampy przod valeo zespolone bo blotniki mam juz po rezaniu :>

-chip wiadomo u kogo :)

do tej pory wrzucilem aluramki na zegary bo szybko i tanio :polew:

Opublikowano

Kolego buliking jak zrobisz te mody (tylko z wymianą felg wstrzymaj się do przyszłego roku) to będziemy mieli identyczne tylko rocznikowo różne :naughty: :th: Ja właśnie czekam na valeo :cool:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Fajne autko , pieknie wyglada, kurde ale te lampy by sie przydały u mnie rewelka .

Zobacz jak u mnie autko sie reprezentuje. Pozdrawiam

Opublikowano
  • Autor

poradzcie mi kilka rzeczy, lampy kupilem DEPO zespolone, swoje SONARY sprzedam w dobrej cenie jakby ktos chcial :decayed:

na poczatku czerwca chcialbym wrzucic krotsze sprezyny, najlepiej 30/20 chociaz wiem ze ciezko takie znalezc, moze zdecyduje sie na 35/30 tylko nie wiem jaka firma (amortyzatory mam prawie nowe i wolalbym je zostawic) zalezy mi na dobrej cenie, eibach raczej odpada, weitec tez troche wysoko, mam do wydania ok 400zl, co byscie polecali? w miedzyczasie szukam grila od s4, na allegro nic nie ma, a jak jest to cena kosmiczna, jakby mial ktos na sprzedaz albo gdzies znalazl w granicach 250zl prosze o info, alu na razie poczekaja, remoncik w domku i bedzie ciezko znalesc fundusze, ale w sierpniu na pewno jakis wzor s4 17'', a po wakacjach planuje wrzucic skore jasna do srodka i kierownice s4 :th:

Opublikowano

no planowane zmiany na plus :th: jeszcze trochę i będziemy mogli postawić nasze fury obok siebie jak bliźniaczki :naughty: mimo, że jest między nimi rok różnicy :tongue4: A kiedy planujesz nowe lampki wsadzić, bo ja to chyba nie wcześniej jak za tydzień, może nawet 2-3 tygodnie mimo że mam już prawie wszystko :decayed: Kurcze czasu brakuje i jeszcze ta zbliżająca się sesja :wallbash:

Opublikowano
  • Autor

lampki przyjda dzisiaj wiec pewnie dlugo nie wytrzymam :> jak dostane kostki od reki i silniczki to pewnie w sobote bedzie po operacji :th:[br]Dopisany: 19 Maj 2008, 06:21 _________________________________________________Juz po zmianie lampek, miejsce gdzie cialem blache pomalowalem lakierem, lakiernik dobral mi kolor i musze powiedziec ze po zamalowaniu odprysku po kamyku na masce postanowilem ze pomaluje dokladki i progi bo lakier jest identyczny :> poza tym cena zachecajaca, 200zl za farbe powinno wystarczyc, juz czytam temat w "zrob to sam" o malowaniu dokladek, za 2 tyg bede mial czas to sie za to zabiore, na pierwszej stronie zdjecia z nowymi lampkami, wygladem moze nie powalaja ale swieca o niebo lepiej od sonarow :polew:

Opublikowano

Nowe lampki ładniejsze :tongue4: Jeszcze kierunki w błotnikach zmień na białe i pokaż mi jakąś inną fotkę z nowymi lampami, taką bardziej normalną :decayed: Wiesz o co mi chodzi, ja od dołu na auto nie patrzę :naughty: Ogólnie fotki spoko :th: A jak pomalujesz dokładki to będzie :przebiegly: ciekawie :th:

Opublikowano

Ile za te lampy chcesz??

One pasuja do rocznika 98r.??

Mozesz na e-maila zdjecie wysłac