bolek Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Witam Wszystkich,znalazlem w ogloszeniu Felgi z Golfa IV 17 cali w bradzo dobrej cenie,zastanawiam sie tylko czy będa pasowac do mojej niuni chodzi mi dokladnie o Et i rozstaw śrub,jezeli wiecie cos o tym drodzy klubowicze to dzięki za rade ,pozdrawiam i jeszcze raz dzięki za wszelkie odpisy
ono Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Kiedys chcialem wsadzic fele od audi do golfa i inny rozstaw jest wiec nie pasi
Hugo Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Witam Wszystkich,znalazlem w ogloszeniu Felgi z Golfa IV 17 cali w bradzo dobrej cenie,zastanawiam sie tylko czy będa pasowac do mojej niuni chodzi mi dokladnie o Et i rozstaw śrub,jezeli wiecie cos o tym drodzy klubowicze to dzięki za rade ,pozdrawiam i jeszcze raz dzięki za wszelkie odpisy W Golfie IV jest rozstaw 5x100 więc fele nie pasują
piurko Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Szukaj od passata 96'- 2000' ma identyczne rozmiary 5x112x57 ET 45 lub sharan5x112x57 ale ET 55 lub 53 ????
Mike68 Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Opublikowano 2 Kwietnia 2006 ja kupiłem po passacie 17'' z ET 35 i nawet otwór centrujący identyczny w A4 http://img375.imageshack.us/my.php?image=avant12dv.jpg
bolek Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Dzięki Panowie,cóż trzeba szukać czegos innego Temat uwazam za zamknięty,pozdro for all
Rekomendowane odpowiedzi