grzes283 Opublikowano 11 Lutego 2012 Opublikowano 11 Lutego 2012 Witam. Panowie, mam taki problem. Na światłach pozycyjnych halogeny w zderzaku mi się świecą, natomiast gdy przełącze na mijania, to z bomby gasna. Natomiast na włączniku zielony symbol nadal się świeci. Pierwszy raz mam audi, nie wiem, czy tak ma być przy xenonie, czy to jakiś błąd elektryki jest? Może ktoś z Was mnie oświeci Druga sprawa, to migająca dioda we włączniku. Pulsuje nieregularnie. Czy ktoś rozwiązał ten problem?
wrclaguna Opublikowano 16 Lutego 2012 Opublikowano 16 Lutego 2012 A od kiedy tak sie dzieje ? Moze rzeczywiscie ktos wymienił na przełacznik np. z B7 Pasuje wyciagnąć go i spisać numery wtedy bedzie wiadomo .
grzes283 Opublikowano 16 Lutego 2012 Autor Opublikowano 16 Lutego 2012 Dzięki Panowie, też myślałem że to przełącznik siadł. Z początku myślałem, że to tak w serii dziwnie jest, ale znalazlem foty z dnia zakupu i na nich swieci sie xenoni halogen jednoczesnie. Więc padło jakby samo z siebie, gdyż nic nie było dłubane, poza alarmem - ale tu raczej winy nie szukałem. Postaram się jakoś sprawdzić włącznik, niestety nie mam na podmiankę i bedzie trzeba dłubać troszkę :>
Rekomendowane odpowiedzi