MarianekZg Opublikowano 16 Lutego 2012 Opublikowano 16 Lutego 2012 Trzeba tą folię gdzieś nacinać, czy wystarczy dobrze rozgrzać i trochę pomóc jej się ułożyć? wystarczy delikatnie podgrzać - ja robiłem to opalarką i musiałem naprawdę uważać aby nie przegrzać , jeśli jest elastyczna to nakłada się ją naprawdę co nie znaczy, że pójdzie wszystko gładko i super za pierwszym razem Zawsze można zacząć od dolnego - jest mniej rzucający się w oczy a górny już garnie się bez większych problemów
slo Opublikowano 16 Lutego 2012 Opublikowano 16 Lutego 2012 @mariuszzgierz polecasz jakąś folie z allegro ? Czy byle jaka czarny mat będzie ok ?
MarianekZg Opublikowano 16 Lutego 2012 Opublikowano 16 Lutego 2012 nie kupowałem z Allegro tylko w Łodzi w firmie która sprzedaje różnego rodzaju okleiny wykorzystywane do różnych celów a nie typowo samochodowe ale podobno 3M robi niezłą robotę
slo Opublikowano 16 Lutego 2012 Opublikowano 16 Lutego 2012 ile potrzeba na górny plus dolny grill ? Oczywiście z jednego kawałka kleimy si ?
roki1990 Opublikowano 16 Lutego 2012 Opublikowano 16 Lutego 2012 W sklepach sprzedają najmniej 0,5m2 a to na pewno wystarczy Co do cm nikt Ci nie powie ile dokładnie musisz mieć bo ktoś wprawiony zrobi to za pierwszym razem a Ty jak nigdy nie oklejałeś kup sobie więcej
Rekomendowane odpowiedzi