Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Przewóz nart w sedanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, ostatnio gdy zakładałem pokrowce do auta wymontowałem tylną kanapę i zauważyłem mianowicie, że aby otrzymać luk na narty wystarczy w kilku miejscach przeciąć tylną blachę, która jest za oparciem tylnej kanapy (wersja sedan z nie dzielonymi oparciami) Więc przeciąłem i wyciąłem materiał na wielkość tego otworu i teraz auto stało się praktyczniejsze ale jest jedno ale niestety... Otwór, który zrobiłem nie jest w żaden sposób zabezpieczony (jest goła blacha) przez co można porysować dłuższe przedmioty, które bym przewoził dlatego zastanawiam się co można by zrobić, czy może jakąś uszczelkę kupić i dać wokół otworu. Czy były wersje A4 sedan z nie dzieloną kanapą i z lukiem na narty ?

Opublikowano

Zalozenie gumy czy uszczelki do dobre rozwiazanie bo tak jest oryginalnie zrobione

Opublikowano

Ja przeciąłem wzdłuż wąż gumowy taki cienki jak do listwy LPG - oczywiście w poprzednim B5

Opublikowano

albo jakąś stara uszczelkę z dzwi i też będzie :good:

Opublikowano

kup taką uszczelkę jak jest na pasie przednim lub na błotnikach co maska do nich przylega, założysz to dodatkowo na klej i bedzie :good:

Opublikowano
  • Autor

no dzisiaj byłem w sklepie motoryzacyjnym i na metry sprzedają uszczelki, z tym że one nie są całkowicie gumowe bo ten materiał to taki kompromis między gumą a plastikiem i chyba to kupię i założę, zobaczymy czy zda egzamin...

Opublikowano

ja mam w sedanie luk na narty:) przydaje sie jak smigam na stok:)

Opublikowano

ja mam taki luk:) orginalnie:) :tongue4:

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Odświeżę trochę temat :wink: Czy posiadacze takich dziurek mogą wrzucić jakieś fotki? Tzn bardziej mnie interesuje rozwiązanie problemu dziury do bagażnika gdy mamy opuszczony podłokietnik... Pokażcie jak to rozwiązaliście :naughty:

---------- Post dopisany 18-09-2012 at 08:54 ---------- Poprzedni post napisany 15-09-2012 at 17:05 ----------

Nikt? :whistling:

---------- Post dopisany 23-09-2012 at 00:39 ---------- Poprzedni post napisany 18-09-2012 at 08:54 ----------

A teraz? :decayed: