Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B5] Pompka centralnego + scyzoryki od polifta do przedlifta 98?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chcę mieć w roczniku 98, kluczyki z oryginalnym scyzorykiem musi być tam pompka obsługująca te scyzoryki.

Pytanie jak kupie pompkę w zestawie z pilotami czyli od jednego auta i wymienię pompkę to będzie działało?

Czy będzie pasowała pompka od polifta?

czy jest różnica sedan avant?

na co mam zwrócić uwagę?[br]Dopisany: 13 Luty 2012, 13:58_________________________________________________czy pompka z końcówką 257 L obsługuje centralny z pilota tzn czy można zakodować do niej scyzoryki?

Opublikowano

czy pompka z końcówką 257 L obsługuje centralny z pilota tzn czy można zakodować do niej scyzoryki?

ta pompka nie obsługuje pilotów

nie ma różnicy między sedanem a avantem

do pompki od polifta nie zakodujesz pilota

najlepiej poszukać pompki z podobnego rocznika (97-98) która ma zdalne sterowanie np. 8L0 862 257 G, K lub P

Opublikowano

czy jest różnica w pilotach 2 - 3 przyciskowych, mogę 3 przyciskowy zakodować do tej z końcówką 257 G by klapa sie otwierała?

Opublikowano

klapa musi mieć otwieranie jak w poliftach nie na klamkę a na mikrostyki (guziczki pod gumkami) :cool1:

Opublikowano

rozumiem oki a sam pilot da rade zakodować do tej pompki? czy nie? ( podejrzewam że nie)

Opublikowano

wejdź w bloki pomiarowe i zobacz czy pompka wykrywa klikanie guzików na pilocie, jeśli tak to da się to zakodować, jeśli nie to albo pilot jest zwalony albo pompka nie obsługuje zdalnego sterowania :hi:

Opublikowano

pilot na 3 przyciski jest 434mhz a na dwa 433,92 mhz wiec chyba nie podejdzie