Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

WOT - World of Tanks

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor
ehh , to za 1200golda wychodzi 30k doswiadczenia....

to co mało ?? :naughty: lepsze to niz nic :decayed: coraz blizej IS3 :kox:

Opublikowano
ehh , to za 1200golda wychodzi 30k doswiadczenia....

to co mało ?? :naughty: lepsze to niz nic :decayed: coraz blizej IS3 :kox:

mozna dokupic za RL hajs ale co mi po doswiadczeniu jak ja mam 90k srebrników na koncie :grin::grin::grin::grin:

---------- Post dopisany at 09:34 ---------- Poprzedni post napisany at 09:30 ----------

Chyba lepiej , taniej , wygodniej i bardziej opłacalnie bedzie zrobić z KV-1S 122mm czołg elitarny i tam nabijac hajs i wolne doswiadczenie , co ??

Opublikowano
  • Autor

no ja tak zrobiłem sobie kv-1s elitarny + moduły i dobra kase na nim sie łupie :decayed:

Opublikowano
no ja tak zrobiłem sobie kv-1s elitarny + moduły i dobra kase na nim sie łupie :decayed:

no wlasnie , chyba pojde w ta strone. BTW mi sie np. lepiej gra KV-1s niż IS-em :decayed:

Opublikowano
  • Autor

ja mam IS i te działko co bedzie na IS3 + moduły i tez daje rade :decayed: ale kv-1s wiecej sie zarabia :kox::kox::kox: mam cd action :jerk::jerk::jerk:

Opublikowano

moskal nabijasz sobie wolnego ale nie mozesz z nim nic zrobic dopuki go nie wymienisz za golda na tym to polega.

Panowie ta misja jest fajna ja ja robie w godzinke zawsze na szybko E4 i ob. 268 :banan:

E4 polecam wszystkim ten czolg strasznie duzo odbija i zadaje dmg po 900-1000:decayed:

Opublikowano
mam cd action :jerk::jerk::jerk:

co jest na okładce ?? zebym nie pojebał :decayed:

Opublikowano

pisze w prawym gornym rogu zloto do wot:wink::wink:

Opublikowano
  • Autor
pisze w prawym gornym rogu zloto do wot:wink::wink:

kwuc.jpg

Opublikowano

jusz mam :kox:

BTW Su-100Y dobry niszczyciel ??? moze by dołozył golda i kupił :naughty:

Opublikowano

Działo niezłe(coś podobnego do isa 7) ale to straszna krowa i pancerz lichy. Jak ty zauważysz wroga pierwszy to po nim jak on ciebie to za długo nie pożyjesz (bo łatwo w ciebie trafić). W premium tankach płacą za dmg, a to działo jest stworzone do tego. Twoja kasa, twój wybór.

Opublikowano

To co ciekawego jest za 5-6k golda ???

Opublikowano

Zależy w co chcesz iść, bo premium tank nie tylko zarabia ale i załoge może szkolić. Ostatnio czesto dają promocje na panthere m 10 albo su 122-44 i w to bym celował. Ale ja już mam typa, lowe, churchila 3, skode, więc ja mam inne potrzeby. Gdzieś była strona co najlepiej zarabia ale nie pamiętam nazwy. I początek listy był taki: 1. Typ 59 2. T34 3.Jaghtiger 8.8 4. M 10 panther 5. Is 6 itd. Ja nikomu nie będe doradzał, bo te czołgi nie są za darmo i nie chce być obwiniany że żle doradziłem.

Opublikowano
nie chce być obwiniany że żle doradziłem.

:grin:

stary ja nie mam piętnstu lat :wink:

Opublikowano
  • Autor

Jak tam moskal skórki :decayed: ja dzis tylu podpaliłem co nigdy :naughty::naughty::naughty: ogien w szopie był :wink:

Opublikowano
Jak tam moskal skórki :decayed: ja dzis tylu podpaliłem co nigdy :naughty::naughty::naughty: ogien w szopie był :wink:

daja rade , od razu inna gra. Jeszcze chciałem odpalic ten programik do usuwania np. dymu (wiecej fps) , ktory był w linku od mikiego ale cos sie kisi i wyskakuje mi cały czas komunikat "A teraz przejdz do folderu z grą" czy jakos tak :thumbdown:

Opublikowano

Wottweaker? Jak tak to robisz tak:

1. Rozpakować.

2. Skopiować pliki bezpośrednio do folderu z gra.

3. Uruchomić WOT RES UNPACK FOR PATCH 0.8.8.exe.

4. W programie WOT RES UNPACK FOR PATCH 0.8.8.exe wybrać 1 ikonkę z lewej, jak skończy i potwierdzi to zamknąć program.(czasami troche na początku długo myśli)

5. Uruchomić WOT TWEAKER V2.0 FOR PATCH 0.8.8.exe i wyłączać co nam potrzebne

Mnie ten program z 5 fps robił 30 od patcha chyba 0.6.6 ale teraz czarny ekran logowania i koniec gry.

Opublikowano

Te działa 122mm w IS-ie róznia sie czyms wiecej niz czasem przeładowania ???

Opublikowano
  • Autor

Tylko przeładowaniem :wink: i tym ze te szybsze będzie później na IS 3 chyba :decayed: ale te szybsze mam + moduł dosyłający i całkiem fajnie się strzela :kox: