Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

WOT - World of Tanks

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
idz sobie radzieckimi niszczycielami fajna zabawa albo USA polecam. Co do IS-8 to dopiero wymaxowanym sie fanie gra:wink:

no w tym isie zeby mialo sens to trzeba jak najszybciej najlepsze dzialo zamontowac, przed wieza, bez tego dziala to porazka, ale potem juz jest fajnie :)

a apropos umiejetnosci to przyznam sie wam ze na zadnym z czolgow nie mam zaroweczki hehe :facepalm::facepalm:

mialem sobie dac jako piaty perk do ktoregos tam czolgu ;) ale wolno idzie ;) ale jak sie ciezkim gra to w sumie nie czuje zeby mi byla jakos potrzebna bardziej, chociaz na niektorych mapach to i moglaby sie przydac ;) no zobaczymy jak sie doczolgam

Opublikowano
  • Autor

jak zaczynałem grac to moim marzeniem był Maus :decayed::decayed::decayed:

Opublikowano

A moim E 100 a zrobiłem ją jako 3 X. Zawsze mozna za golda skasować perki i przydzielić na nowo bez straty:wink:

Opublikowano
  • Autor

jak jak widzę te duże czołgi np Maus, e100, jagodka, ob 707 albo 268 , t30 to sie chowam :kox::kox::kox: i czekam az silniejsi trochę z nimi powalczą :decayed:

Opublikowano

ja wczoraj ladnie IS-7 rozje.. IS-8 na hita buhahaha 1700dmg:banan:

Opublikowano
  • Autor

ja słyszałem ze na kodach grasz :grin:

Opublikowano

rozgryzles mnie buhahahah:polew::polew::polew::polew:

Opublikowano

A ja do klanu zapraszam chętnych :wink: co dzień gramy kompanię :naughty: zarabiać i jeszcze raz zarabiać :decayed: i staty podnosić :naughty:

Opublikowano
A ja do klanu zapraszam chętnych :wink: co dzień gramy kompanię :naughty: zarabiać i jeszcze raz zarabiać :decayed: i staty podnosić :naughty:

jakie warunki , zasady , wymagany tier ??

Opublikowano
  • Autor

właśnie jak to jest z klanem co to daje ?? :decayed:

wogle to chyba musze starego kompa troche reanimowac to moze bedzie lepiej smigał niz ten laptop :decayed: bo laptop jak sie zagrzeje to c**j w torcie jest :kwasny: 7 fps :polew::polew:

Opublikowano

ja wczoraj to miałem wieczorem takie granie ze głowa mała , nie dość ze ponad 10 bitew z rzedu wygrałem/NIE ZGINĄŁEM IS-em to jeszcze fps cały czas 50+ , az sie nie mogłem na poczatku przyzwyczaic do tak plynnie chodzącego działa :grin:

Opublikowano

Ja wczoraj Panowie nie wytrzymalem i pieknie sobie kupilem G.W Tiger P dobra arta wczoraj juz Tiger II poszedl na hita buhahahaha:decayed: no ale teraz potrzebuje 60tys doswiadczenia do tego lepsze dziala ktore wali po 2000dmg :decayed: to musi byc piekne

Opublikowano
  • Autor

ee znowu na kodach grasz :decayed::decayed: Najlepiej jest jak arty wali przed kimś ten ktoś sie cofa zamiast na bok uciekać :decayed:

no ja w weekend zaczynam przygode ze niszczycielami :decayed:

Opublikowano

najlepiej jest jak ktos stoi tylem do arty wtedy sciagam go na hita :decayed: mi sie cos strasznie spodobala gra artami. Zacznij grac radzieckimi niszczycielami do 8tieru dojdziesz w momencie i nazbierasz sporo odznak:wink:

Opublikowano
  • Autor

no tak wkoncu mam kody od Ciebie to nie bedzie lipy :naughty::kox:

Opublikowano

no to juz masz gre opanowana. Michal pytales o co chodzi z klanem no wiec to jest tak jezeli grasz w dobrym klanie ktory walczy w wojnach klanowych na CW to jest spoko poniewaz jak klan zajmie jakas prowincje to za obrone i utrzymanie dostaje sie zloto no i za***ista jest zabawa bo nie grasz sam tylko np w plutonie a to calkiem inna gra bo w 3 osoby mozna zrobic duzo wiecej tak jak np ja kiedys z kolega zrobilismy po 6 fragow i dostalismy ostateczne poswiecenie za 12 fragow

Opublikowano

ok pany , mam 13k golda , co kupic z premium ?? :naughty::naughty::naughty:

Opublikowano
  • Autor
ok pany , mam 13k golda , co kupic z premium ?? :naughty::naughty::naughty:

jaki bananowiec chyba wszystkie cd action wykupił :decayed::decayed::decayed: ja bym sobie kupił jagdtiger 8.8 albo T34 :wink:

Opublikowano

Uważam jak kolega wyżej a z cd action tylko 1 kod można:kwasny:

Opublikowano

jakie warunki , zasady , wymagany tier ??

Wymagany TS3, czołgi od 8tieru,mile widziana jedna X w garażu :decayed: jako oficer werbunkowy dla Ciebie przymknę oko :wink: tylko Twoje chęci grania plutony kompanię co dzień :grin: