Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

WOT - World of Tanks

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
XVM chyba tylko to,ja wybrałem wieżowce i do t 28 prototypa brakuje mi jeszcze ze 30 koła expa, niby miękie ale maja obrotową wieże. Armor w erze goldowych pocisków stracił na znaczeniu:kwasny:

Bardziej w erze pocisków goldowych za sreberko ....byle noob teraz je ma :thumbdown:

Opublikowano
Co ty masz tam za mody powgrywane ?? :naughty::kox:

Za duży by pisać :decayed:

Jakby co to paczka moich śmieci: Zippyshare.com - res_mods_fr0styyy.zip

---------- Post dopisany 07-12-2013 at 01:37 ---------- Poprzedni post napisany 01-12-2013 at 15:22 ----------

Nie wiem jak Wy, ale ja już jestem znudzony ::polew:

8iey7F3l.jpg

Opublikowano

Nie chcesz w związku z tym znudzeniem oddac konta ?? :grin:

Opublikowano

Przecież ja tam nic nie mam praktycznie :wink:

Opublikowano

a u mnie pare zmian wskoczylo dostalem na mikolaja T34 :decayed: piekna zarabiara juz zrobilem nawet klase M :decayed: zakupilem jeszcze G.W.E.100 i tez juz uwielbiam ta arte :decayed: ale najlepsze z tego wszystkiego jest to ze jak byly manewry artami w tamtym miesiacu to znalazlem sie na liscie wota moim wynikiem GW panthera 5700dmg i 5 fragow i dostalem 3000golda :decayed: teraz zakuilem radziecka arte i sie nia bawie

Opublikowano

Panowie sprzet IS ktore dzialo lepsze za 19k doswiadczenia czy 16.5k?

Wysłane z mojego telewizora

Opublikowano

122mm

Opublikowano

Opublikowano

k**wa j**ana mać od tygodnia mam 10-12fps i nie wiem co sie dzieje :kwasny:

Opublikowano

To zacnie u mnie 24

Opublikowano
To zacnie u mnie 24

przewaznie mam 45+ ale teraz jest dramat :/

Opublikowano

Ja musze zmienic grafe bo jade na minimalnym a czasem mi ora

Opublikowano

A ja całego kompa, mój ma 13 lat i w porywach mam 20 fpsów. Na którym serwerze grasz? Ja ostatnio przeniosłem sie na 2 tam mniej laguje ale ping wiekszy. Co do ruskich art to ja odkupiłem 4 raz obj 212A:facepalm: Rusek jak trafi to robi miazge ale czasmi są takie dni że wali po 100, 200. A z tymi zakupami trzeba było troszke poczekać napewno cos przecenią na święta. W prezencie na święta dostaniemy prawdopodobnie t2 light tanka. W ogóle mogli by dać tak jak na teście jest wszystko za 50% i nawet niektóre 9 są za 30% ceny. Nie pogardził bym jak by dali też tego golda kredki i wolny exp jak na teście no ale już bez tego przeżyje. O dziwo zmiana grafiki w 8.10 nie jest tragiczna moge grać tylko znaczny spadek fpsów w trybie snajperskim (ale spierdzielom to co drugi patch).

Opublikowano
A ja całego kompa, mój ma 13 lat i w porywach mam 20 fpsów. Na którym serwerze grasz? Ja ostatnio przeniosłem sie na 2 tam mniej laguje ale ping wiekszy. Co do ruskich art to ja odkupiłem 4 raz obj 212A:facepalm: Rusek jak trafi to robi miazge ale czasmi są takie dni że wali po 100, 200. A z tymi zakupami trzeba było troszke poczekać napewno cos przecenią na święta. W prezencie na święta dostaniemy prawdopodobnie t2 light tanka. W ogóle mogli by dać tak jak na teście jest wszystko za 50% i nawet niektóre 9 są za 30% ceny. Nie pogardził bym jak by dali też tego golda kredki i wolny exp jak na teście no ale już bez tego przeżyje. O dziwo zmiana grafiki w 8.10 nie jest tragiczna moge grać tylko znaczny spadek fpsów w trybie snajperskim (ale spierdzielom to co drugi patch).

Ja kompa wymienilem , ale nie kupilem grafiki bo mialem swoja , lecz gdybym wiedzial ze jest taka slaba to bym kupil. No cóż teraz wiem ze musze kupic :D

Opublikowano

Niby jest ten programik w modach to wyłaczania dymy itp ale jak zaczałem grzebac to musiałem zainstalowac od nowa gre :kox:

A w ustawieniach gry mozna cos pogrzebac ?? sa w ogole jakies ustawienia grafy , szczegółów itp ?

Opublikowano
Niby jest ten programik w modach to wyłaczania dymy itp ale jak zaczałem grzebac to musiałem zainstalowac od nowa gre :kox:

A w ustawieniach gry mozna cos pogrzebac ?? sa w ogole jakies ustawienia grafy , szczegółów itp ?

Oczywiście, że są :facepalm: Daj sobie all na low.

btw.

Ja nie wiem, nie jestem po prostu w stanie tego zrozumieć. Jak można być takimi bez mózgami?

NBoCKkal.jpg

Ja rozumiem, że czasami się nie trafi czy coś pójdzie nie tak, ale żeby Hellcat mając 160 penny strzelał w front Ferdka z odległości 150-200 metrów to ja nie wiem jakim imbecylem trzeba być...

hkgtO5gl.jpg

Xep4p14l.jpg

Taki piękny bonus 3x by był gdyby wygrana :/

Opublikowano

Ja wam wkleje poyniej na arcie za***isty zarobek na arcie 10 tieru:decayed:

Opublikowano
  • Autor

a ja sobie zbieram na ob704 :decayed::decayed::decayed:

Opublikowano

obiecalem wiec wklejam :decayed:

c996a5e090fe0c69m.jpg

Opublikowano