kaFFFar Opublikowano 3 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 ile masz od nadkola do ziemi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilus Opublikowano 3 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 teraz jeszcze wieksze kolo i git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a4-freunde Opublikowano 6 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 wieksza relacja i opis we wtorek po korektach ---------- Post dopisany 06-05-2014 at 23:25 ---------- Poprzedni post napisany 03-05-2014 at 14:19 ---------- jest gwint ale chyba troszke przesadzilem w piatek orekta i pewnie w gore ... dzis jest 59.5 od nadkola d ziemi z przodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavko87 Opublikowano 6 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 e tam ubije sie i jeszcze siadzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaFFFar Opublikowano 6 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Teraz leży elegancko -) trzeba sie kiedys spotkać i na żywo zobaczyć-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 6 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 to teraz już zacierasz gdzie sie da szybko wpadnie koło:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior_tdi Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 dobrze posadzony teraz jakąś szaloną rolkę wrzuć jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a4-freunde Opublikowano 7 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Jest dobrze bo chacze wszedzie gdzie sie da i unikam ulic ze spiacymi policjantami ---------- Post dopisany at 20:02 ---------- Poprzedni post napisany at 19:27 ---------- ---------- Post dopisany at 20:02 ---------- Poprzedni post napisany at 20:02 ---------- Foty robione telefonem na szybko może byc ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio88 Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Wygląda za***iście tylko wydaje mi się że mało praktycznie oczywiście mogę się mylić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dżordż Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 siadł pięknie tylko chyba mi się wydaje, że tył jest nieco niżej niż przód ale mogę się mylić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frimuś Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Dupcia do gory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a4-freunde Opublikowano 7 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Tak tak dupcia siedzi bardziej ..... Albo w piatek albo w sobote będzie korekta.... ---------- Post dopisany at 21:27 ---------- Poprzedni post napisany at 21:26 ---------- Duzej różnicy nie ma ale trzeba poprawic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frimuś Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Tak tak dupcia siedzi bardziej ..... Albo w piatek albo w sobote będzie korekta....---------- Post dopisany at 21:27 ---------- Poprzedni post napisany at 21:26 ---------- Duzej różnicy nie ma ale trzeba poprawic teraz moze nie a jak rodzinka wpakuje sie na tyły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
garry99 Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Wygląda fajne ale na tym już bym do pracy nie dojechał sam mam gwint czeka na założenie i się ciągle waham czy założyć czy sprzedać,a jak zrobili wam drogę NDZ--NNI? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a4-freunde Opublikowano 7 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Tym samochodem jezdze tylko ja i moja żona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Dupcia do gory przód do dołu:evil: teraz jakieś koło z jajem, i bedzie:kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a4-freunde Opublikowano 7 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 wygląda fajne ale na tym już bym do pracy nie dojechał Sam mam gwint czeka na założenie i się ciągle waham czy założyć czy sprzedać,a jak zrobili wam drogę ndz--nni? do kozłowa droga zrobiona . Kozłowo rozgrzebane i po tem do nidzicy ok ---------- Post dopisany at 21:44 ---------- Poprzedni post napisany at 21:42 ---------- dupcia do gory przód do dołu:evil: Teraz jakieś koło z jajem, i bedzie:kox: nie nie teraz troszke tył w górę i koło może za rok od kaffara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
garry99 Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 wygląda fajne ale na tym już bym do pracy nie dojechał Sam mam gwint czeka na założenie i się ciągle waham czy założyć czy sprzedać,a jak zrobili wam drogę ndz--nni? do kozłowa droga zrobiona . Kozłowo rozgrzebane i po tem do nidzicy ok Nie długo się wybieram do NDZ to jak bedzię możliwość to jakoś zrobimy ustawkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a4-freunde Opublikowano 7 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 wygląda fajne ale na tym już bym do pracy nie dojechał Sam mam gwint czeka na założenie i się ciągle waham czy założyć czy sprzedać,a jak zrobili wam drogę ndz--nni? do kozłowa droga zrobiona . Kozłowo rozgrzebane i po tem do nidzicy ok nie długo się wybieram do ndz to jak bedzię możliwość to jakoś zrobimy ustawkę ok zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 wygląda fajne ale na tym już bym do pracy nie dojechał Sam mam gwint czeka na założenie i się ciągle waham czy założyć czy sprzedać,a jak zrobili wam drogę ndz--nni? do kozłowa droga zrobiona . Kozłowo rozgrzebane i po tem do nidzicy ok ---------- Post dopisany at 21:44 ---------- Poprzedni post napisany at 21:42 ---------- dupcia do gory przód do dołu:evil: Teraz jakieś koło z jajem, i bedzie:kox: nie nie teraz troszke tył w górę i koło może za rok od kaffara No Avus3 zrobi robotę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi