leon000 Opublikowano 17 Lutego 2012 Opublikowano 17 Lutego 2012 Niefortunnie uszkodziłem zamek schowka pasażera, a konkretnie ten rygielek, który blokuje zamek w pozycji zamkniętej (nie odskakuje do właściwej pozycji). Teraz podczas jazdy mam cały czas otwarty schowek co jest bardzo wkurzające. Wie ktoś jak to naprawić? Dodam, że szukalem takiego tematu ale nic nie znalazłem
maniek598 Opublikowano 17 Lutego 2012 Opublikowano 17 Lutego 2012 Jest tam pełno plasticzków . Ciężko to naprawić . Odkręć osłonę i zobaczysz co się ułamało . Na forum możesz wyrwać całkiem tanio cały mechanizm
huzio00 Opublikowano 20 Lutego 2012 Opublikowano 20 Lutego 2012 Jest tam pełno plasticzków . Ciężko to naprawić . Odkręć osłonę i zobaczysz co się ułamało . Na forum możesz wyrwać całkiem tanio cały mechanizm cały schowek z zamkiem to koszt około 40zł a może i taniej jak będziesz miał fart
AndrzejAj3 Opublikowano 20 Lutego 2012 Opublikowano 20 Lutego 2012 dokładnie, lepiej chyba nawet cały schowek kupić bo to są groszowe sprawy..
leon000 Opublikowano 22 Lutego 2012 Autor Opublikowano 22 Lutego 2012 Problem załatwiony Wyczepiła się sprężynka
Rekomendowane odpowiedzi