WhyMe? Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Z czego masz scyzor? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 9 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Z czego masz scyzor? nie wiem od czego ale kupiłem od kolesia z Poznania :naughty:ma jeszcze jeden ale coś tam w gorszym stanie niż ja ale rezania było z tym scyzorem:kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Z Q7 bym wrzucił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 9 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Z Q7 bym wrzucił no ale wiesz znalazłem taki to zrobiłem ---------- Post dopisany at 14:10 ---------- Poprzedni post napisany at 13:53 ---------- Z Q7 bym wrzucił mówisz o takim ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Genau Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 si, ja niedługo będę wymieniał na taki, ale ori trzeba kupić bo te za 50zł to się pewnie po miesiącu rozwalają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 9 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Genau tylko ja oryginalny od auta miałem na 2 guziki a ten 3 by nie podszedł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Podszedł bez opcji otwierania bagażnika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 24 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 Podszedł bez opcji otwierania bagażnika zrobiłem taki i jestem zadowolony wole 2 guziki działające niż 3 który jeden nie działa ---------- Post dopisany 24-01-2013 at 22:25 ---------- Poprzedni post napisany 09-01-2013 at 14:45 ---------- Kilka nowych gratów Pakiet oświetlenia SMD oraz kratki podświetlane ---------- Post dopisany at 22:34 ---------- Poprzedni post napisany at 22:25 ---------- Zwykłe LED z motoryzacyjnego: Ledy SMD: ---------- Post dopisany at 22:36 ---------- Poprzedni post napisany at 22:34 ---------- Zmienione żarówki postojowe na LED: Widać różnice gołym okiem ---------- Post dopisany at 22:37 ---------- Poprzedni post napisany at 22:36 ---------- ---------- Post dopisany at 22:50 ---------- Poprzedni post napisany at 22:37 ---------- Efekt końcowy:kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 numery zlikwidowałeś profesjonalnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 24 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 numery zlikwidowałeś profesjonalnie nie czepiaj się :wink:następnym razem zgłoszę się do Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 chodziło mi bardziej o to, że na pierwszej focie rejkę widać, a na drugiej zamazana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 24 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 chodziło mi bardziej o to, że na pierwszej focie rejkę widać, a na drugiej zamazana poprawione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 teraz git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 24 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 teraz git thx:kox: ale widać różnice na jednym zdjęciu żarówka zwykła a LED Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 Tak widzimy, captain obvious ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 29 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 Tak widzimy, captain obvious ;-) a jak ---------- Post dopisany 29-01-2013 at 22:56 ---------- Poprzedni post napisany 25-01-2013 at 09:30 ---------- Znalazłem chwile czasu i zrobiłem sobie drugie światło przeciwmgłowe Było tak: A teraz jest tak: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Opublikowano 31 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 wygląda jakbyś na wciśniętym hamulcu jechał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 31 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 wygląda jakbyś na wciśniętym hamulcu jechał nie przesadzaj byś swoją pokazał a nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Opublikowano 31 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 wygląda jakbyś na wciśniętym hamulcu jechał nie przesadzaj byś swoją pokazał a nie Nie planuje rezania to nie ma się czym chwalić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi