przemciotorun Opublikowano 19 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 I tak nie podejdzie końcówki w Q maja długość 15cm jakos tak, w fwd ok 30-40 cm. co nie podejdzie..... przeciez nie ma pasowac p&p spawarka w reke i wszystko podejdzie.... w tdi jest tak samo jak piszesz.... ale nie trzeba ciac przy samej d*pie.... pozatym w 1,8 jest jedna faja to by trzeba wrzucic jakies rozbicie na 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 19 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 Dlatego najlepiej wziac od valki w fwd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 19 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 Panowie pomyślimy zobaczymy a końcówki od es ma ktoś przykład z all ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 19 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 Ja mam cały tlumik od v6 tylko do quattro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 19 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 Ja mam cały tlumik od v6 tylko do quattro mówiłeś to łysy zostaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBladex Opublikowano 25 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Bardzo ładne autko:wink: koło też bardzo przyjemne dla oka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 26 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 Bardzo ładne autko:wink: koło też bardzo przyjemne dla oka. :hi:dzięki za miłe słowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBladex Opublikowano 26 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 ależ prosze i zapraszam do mnie:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu B5 Opublikowano 26 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 Arek dawaj go niżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 27 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 Arek dawaj go niżej nie potrzebuje mega gleby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu B5 Opublikowano 27 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 dystans kiedy zapodajesz ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 27 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 dystans kiedy zapodajesz ???? szukam odpowiedniego do tej felgi jest w trakcie szukanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu B5 Opublikowano 27 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 dystans kiedy zapodajesz ???? szukam odpowiedniego do tej felgi jest w trakcie szukanie Przód i tył ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 27 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 dystans kiedy zapodajesz ???? szukam odpowiedniego do tej felgi jest w trakcie szukanie Przód i tył ?? oczywiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu B5 Opublikowano 27 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 dystans kiedy zapodajesz ???? szukam odpowiedniego do tej felgi jest w trakcie szukanie Przód i tył ?? oczywiście Około 350 wydzie ja za sam tył 160 dałem:facepalm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duds Opublikowano 28 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 A ile tu szukania? 5 minut i po robocie. Nie wiem czego szukasz, kupuj nówki od Dystom albo dam ci namiar na tańszego gościa, ale trzeba dłużej poczekać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 17 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 A ile tu szukania? 5 minut i po robocie. Nie wiem czego szukasz, kupuj nówki od Dystom albo dam ci namiar na tańszego gościa, ale trzeba dłużej poczekać. to daj pw ---------- Post dopisany 17-06-2014 at 14:03 ---------- Poprzedni post napisany 28-05-2014 at 14:50 ---------- Lekkie odświeżenie kotleta:hi: Wpadł wydech dwururka + zamówione są końcówki wydechu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 wyżej to Panie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBladex Opublikowano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 no wyżej i może jakaś delikatna polerka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 17 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 no wyżej i może jakaś delikatna polerka końcówki będą a wyżej się nie da Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi