EmilAudi_LLE Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 OK Spoko. MI padły po 600 KM niestety, bratu to samo po jakimś czasie padły... A kolega w megance miał dyskoteke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 13 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 OK Spoko. MI padły po 600 KM niestety, bratu to samo po jakimś czasie padły... A kolega w megance miał dyskoteke ja je mam miesiąc i świecą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 15 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 nie chce krakać też takie miałem i po miesiącu właśnie padły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 16 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 nie chce krakać też takie miałem i po miesiącu właśnie padły ja kupiłem te lepsze i jakoś dają radę. Są dwie żę tak powiem partie gorsze i lepsze być może kupiliście te gorsze i to są zwykłe a ja dałem za swoje niecałe 30 zł i działają już ponad miesiąc ---------- Post dopisany 16-12-2012 at 20:52 ---------- Poprzedni post napisany 15-12-2012 at 15:48 ---------- ---------- Post dopisany at 20:56 ---------- Poprzedni post napisany at 20:52 ---------- No to Dzięki Grześkowi wpadły lampy Valeo +XENON HID 4300k Dzięki Mistrzu ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 16 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 i jak tam te hidy ? gitara ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 16 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 i jak tam te hidy ? gitara ? no dobrze świecą jak chcesz możemy się styknąć to zobaczysz sam i oceniasz bo jakoś w tyg do Bart-S a chce podjechać żeby podłączyć pod kompa także jak chcesz możesz jechać ze mną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 16 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 zależy kiedy, bo pon,wtorek i środa zapitalam slu - poz - slu. a o wrześnie zawsze mogę zahaczyć na fajeczkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 16 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 zależy kiedy, bo pon,wtorek i środa zapitalam slu - poz - slu. a o wrześnie zawsze mogę zahaczyć na fajeczkę No z Bart-S dogadam się to dam znać to zabierzesz się ze mną chyba że chcesz swoim jechać a ja swoim mam numer także będę dzwonił lub pisał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxcudo Opublikowano 17 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 przecież miał VCDS'a na spocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mloody_s-line Opublikowano 17 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 Hehe prezencik na święta fajny:) Ją xenon narazie sobie odpuszcze bo misiaki mnie kontrolują prawie co tydzień a zwłaszcza za kierunki w stylu USA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 17 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 przecież miał VCDS'a na spocie wiem ale miałem pasażerkę która odpoczywała spała i tak lipton ---------- Post dopisany at 00:14 ---------- Poprzedni post napisany at 00:13 ---------- Hehe prezencik na święta fajny:) Ją xenon narazie sobie odpuszcze bo misiaki mnie kontrolują prawie co tydzień a zwłaszcza za kierunki w stylu USA Ja gadałem z policjantem dzisiaj kolegą powiedział jak dobrze jest ustawiony i nie przeszkadza innym to jest ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxcudo Opublikowano 18 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 po za tym, że w przepisach jest jasno i wyraźnie napisane, że światła xenonowe muszą być wyposażone w system mycia lamp oraz ich samo-poziomowanie, ale kto się tym przejmuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gwerty Opublikowano 18 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 po za tym, że w przepisach jest jasno i wyraźnie napisane, że światła xenonowe muszą być wyposażone w system mycia lamp oraz ich samo-poziomowanie, ale kto się tym przejmuje przepisy mowią ze nowe z lampami wyładowczymi mają byc wyposarzone w systew zmywania.( spryski lub wycieraczki) oraz system samopoziomowania. ale przepisy nie mowia co z autami które zostały doposazone. nie mowie o hidach w zwykłych lamapch ( nie chodzi mi o lampy audi tylko ogolne) gdzie lampy nie mają homologacji na swiatłą wyładowcze, tylko o lampy wyładowcze posiadajace odpowiednie homologacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxcudo Opublikowano 18 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 polska sam bez samo-poziomu jeździłem i mi niestety się rzucali czasami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 18 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 etam, nie ma się czego bać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gwerty Opublikowano 18 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 pamietajcie ze policjant tez człowiek i jak lampy sa dobrze zrobione pod ksenon ( ze na soczewce). dobrze ustawione,a w bagazniku płyn do mycia szyb i sciereczki. to nie jeden policjant i diagnosta chwalił nic tak dobrze nie czysci lamp jak recznie myte z płynem. a samopoziom. jaki szybki by nie była to na nieruwnej drodze i tak nie zda egzaminu. ale sa tez tacy policjanci i diagnoci ze tylko przepisy. a ze lampy rozreguulowane swica w niebo. ale samopoziom jest spryski są wi4ec nie ma sie do czego doczepić. wiec wszystko zalezy od tego na kogo sie trafi. Arek sory za ot w temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 18 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 ja tam latam na hidach w liftach od maja, miałem kilka kontroli, przyczepili się do kier USA, a na bixie od Gwertego przeszedłem przegląd bez sprysków i samopoziomu, także, jak jest dobrze ustawione i jest normalny misiek to nie ma czego się bać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 18 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 pamietajcie ze policjant tez człowiek i jak lampy sa dobrze zrobione pod ksenon ( ze na soczewce). dobrze ustawione,a w bagazniku płyn do mycia szyb i sciereczki. to nie jeden policjant i diagnosta chwalił nic tak dobrze nie czysci lamp jak recznie myte z płynem. a samopoziom. jaki szybki by nie była to na nieruwnej drodze i tak nie zda egzaminu. ale sa tez tacy policjanci i diagnoci ze tylko przepisy. a ze lampy rozreguulowane swica w niebo. ale samopoziom jest spryski są wi4ec nie ma sie do czego doczepić. wiec wszystko zalezy od tego na kogo sie trafi. Arek sory za ot w temacie. Grzesiu spokojnie nic się nie stało gadałem z policjantem i nie doczepią mi się do lamp ---------- Post dopisany at 00:34 ---------- Poprzedni post napisany at 00:34 ---------- ja tam latam na hidach w liftach od maja, miałem kilka kontroli, przyczepili się do kier USA, a na bixie od Gwertego przeszedłem przegląd bez sprysków i samopoziomu, także, jak jest dobrze ustawione i jest normalny misiek to nie ma czego się bać ja ostatnio na Spocie patrzyliśmy i dobrze są ustawione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 18 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 co tam? <spam mode on> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 18 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 co tam? <spam mode on> a nuda zaraz spadam spać a u Ciebie? widziałem w końcu temat dałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi