EmilAudi_LLE Opublikowano 13 Grudnia 2012 Opublikowano 13 Grudnia 2012 OK Spoko. MI padły po 600 KM niestety, bratu to samo po jakimś czasie padły... A kolega w megance miał dyskoteke
Arkadiush Opublikowano 13 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 13 Grudnia 2012 OK Spoko. MI padły po 600 KM niestety, bratu to samo po jakimś czasie padły... A kolega w megance miał dyskoteke ja je mam miesiąc i świecą
WIŚNIA Opublikowano 15 Grudnia 2012 Opublikowano 15 Grudnia 2012 nie chce krakać też takie miałem i po miesiącu właśnie padły
Arkadiush Opublikowano 16 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 16 Grudnia 2012 nie chce krakać też takie miałem i po miesiącu właśnie padły ja kupiłem te lepsze i jakoś dają radę. Są dwie żę tak powiem partie gorsze i lepsze być może kupiliście te gorsze i to są zwykłe a ja dałem za swoje niecałe 30 zł i działają już ponad miesiąc ---------- Post dopisany 16-12-2012 at 20:52 ---------- Poprzedni post napisany 15-12-2012 at 15:48 ---------- ---------- Post dopisany at 20:56 ---------- Poprzedni post napisany at 20:52 ---------- No to Dzięki Grześkowi wpadły lampy Valeo +XENON HID 4300k Dzięki Mistrzu !
Arkadiush Opublikowano 16 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 16 Grudnia 2012 i jak tam te hidy ? gitara ? no dobrze świecą jak chcesz możemy się styknąć to zobaczysz sam i oceniasz bo jakoś w tyg do Bart-S a chce podjechać żeby podłączyć pod kompa także jak chcesz możesz jechać ze mną
slo Opublikowano 16 Grudnia 2012 Opublikowano 16 Grudnia 2012 zależy kiedy, bo pon,wtorek i środa zapitalam slu - poz - slu. a o wrześnie zawsze mogę zahaczyć na fajeczkę
Arkadiush Opublikowano 16 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 16 Grudnia 2012 zależy kiedy, bo pon,wtorek i środa zapitalam slu - poz - slu. a o wrześnie zawsze mogę zahaczyć na fajeczkę No z Bart-S dogadam się to dam znać to zabierzesz się ze mną chyba że chcesz swoim jechać a ja swoim mam numer także będę dzwonił lub pisał
mloody_s-line Opublikowano 17 Grudnia 2012 Opublikowano 17 Grudnia 2012 Hehe prezencik na święta fajny:) Ją xenon narazie sobie odpuszcze bo misiaki mnie kontrolują prawie co tydzień a zwłaszcza za kierunki w stylu USA
Arkadiush Opublikowano 17 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 17 Grudnia 2012 przecież miał VCDS'a na spocie wiem ale miałem pasażerkę która odpoczywała spała i tak lipton ---------- Post dopisany at 00:14 ---------- Poprzedni post napisany at 00:13 ---------- Hehe prezencik na święta fajny:) Ją xenon narazie sobie odpuszcze bo misiaki mnie kontrolują prawie co tydzień a zwłaszcza za kierunki w stylu USA Ja gadałem z policjantem dzisiaj kolegą powiedział jak dobrze jest ustawiony i nie przeszkadza innym to jest ok
Maxcudo Opublikowano 18 Grudnia 2012 Opublikowano 18 Grudnia 2012 po za tym, że w przepisach jest jasno i wyraźnie napisane, że światła xenonowe muszą być wyposażone w system mycia lamp oraz ich samo-poziomowanie, ale kto się tym przejmuje
Gwerty Opublikowano 18 Grudnia 2012 Opublikowano 18 Grudnia 2012 po za tym, że w przepisach jest jasno i wyraźnie napisane, że światła xenonowe muszą być wyposażone w system mycia lamp oraz ich samo-poziomowanie, ale kto się tym przejmuje przepisy mowią ze nowe z lampami wyładowczymi mają byc wyposarzone w systew zmywania.( spryski lub wycieraczki) oraz system samopoziomowania. ale przepisy nie mowia co z autami które zostały doposazone. nie mowie o hidach w zwykłych lamapch ( nie chodzi mi o lampy audi tylko ogolne) gdzie lampy nie mają homologacji na swiatłą wyładowcze, tylko o lampy wyładowcze posiadajace odpowiednie homologacje.
Maxcudo Opublikowano 18 Grudnia 2012 Opublikowano 18 Grudnia 2012 polska sam bez samo-poziomu jeździłem i mi niestety się rzucali czasami
Gwerty Opublikowano 18 Grudnia 2012 Opublikowano 18 Grudnia 2012 pamietajcie ze policjant tez człowiek i jak lampy sa dobrze zrobione pod ksenon ( ze na soczewce). dobrze ustawione,a w bagazniku płyn do mycia szyb i sciereczki. to nie jeden policjant i diagnosta chwalił nic tak dobrze nie czysci lamp jak recznie myte z płynem. a samopoziom. jaki szybki by nie była to na nieruwnej drodze i tak nie zda egzaminu. ale sa tez tacy policjanci i diagnoci ze tylko przepisy. a ze lampy rozreguulowane swica w niebo. ale samopoziom jest spryski są wi4ec nie ma sie do czego doczepić. wiec wszystko zalezy od tego na kogo sie trafi. Arek sory za ot w temacie.
czorny_07 Opublikowano 18 Grudnia 2012 Opublikowano 18 Grudnia 2012 ja tam latam na hidach w liftach od maja, miałem kilka kontroli, przyczepili się do kier USA, a na bixie od Gwertego przeszedłem przegląd bez sprysków i samopoziomu, także, jak jest dobrze ustawione i jest normalny misiek to nie ma czego się bać
Arkadiush Opublikowano 18 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 18 Grudnia 2012 pamietajcie ze policjant tez człowiek i jak lampy sa dobrze zrobione pod ksenon ( ze na soczewce). dobrze ustawione,a w bagazniku płyn do mycia szyb i sciereczki. to nie jeden policjant i diagnosta chwalił nic tak dobrze nie czysci lamp jak recznie myte z płynem. a samopoziom. jaki szybki by nie była to na nieruwnej drodze i tak nie zda egzaminu. ale sa tez tacy policjanci i diagnoci ze tylko przepisy. a ze lampy rozreguulowane swica w niebo. ale samopoziom jest spryski są wi4ec nie ma sie do czego doczepić. wiec wszystko zalezy od tego na kogo sie trafi. Arek sory za ot w temacie. Grzesiu spokojnie nic się nie stało gadałem z policjantem i nie doczepią mi się do lamp ---------- Post dopisany at 00:34 ---------- Poprzedni post napisany at 00:34 ---------- ja tam latam na hidach w liftach od maja, miałem kilka kontroli, przyczepili się do kier USA, a na bixie od Gwertego przeszedłem przegląd bez sprysków i samopoziomu, także, jak jest dobrze ustawione i jest normalny misiek to nie ma czego się bać ja ostatnio na Spocie patrzyliśmy i dobrze są ustawione
Arkadiush Opublikowano 18 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 18 Grudnia 2012 co tam? <spam mode on> a nuda zaraz spadam spać a u Ciebie? widziałem w końcu temat dałeś
Rekomendowane odpowiedzi