musti Opublikowano 28 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 Widzę lecisz z tematem Arek Te zegary fajnie świecą tak jakoś mega ostro. Jakby nie było furka robi robotę Co jeszcze w planach ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Widzę lecisz z tematem Arek Te zegary fajnie świecą tak jakoś mega ostro. Jakby nie było furka robi robotę Co jeszcze w planach ? w planach od uja i ciut ciut Auto gotowe na OEM Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scq Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 GREAT JOB! jeszcze tylko swap na coś koło 200 PS i malyna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 wylelane... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Arek subskrybuj... ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁukaszA4 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Kiedy filmik z topienia szmalcu? hahaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hesik Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Arek subskrybuj... ! Jeszt szubskrupcja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fatboy Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Również subskrybowalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 arek przydałaby się jakaś korekta lakieru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁukaszA4 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Subskrypcja była już przed OEM, dobrze wygląda na felach, ale nie wiem czy bym chciał mieć takie same, w obawie o ściąganie hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Jak tam na OEM-ie? Bo mi sie czka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Arek subskrybuj... ! Jeszt szubskrupcja dziękuje za subskrybowanie Jak tam na OEM-ie? Bo mi sie czka wrzucę jakieś foto niedługo z OEMu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 A Ty to widzisz czy dalem suba? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Kilka fot z OEM+2014 Jak ktoś ma foty jakież z OEM zapraszam do wrzucania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booster70 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 dystansow brakuje w tym Twoim avancie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Ładnie wyglądają razem, ja już dołożyłem cupre jednak za dużo było tego na oemie i mi nie dało spać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 dystansow brakuje w tym Twoim avancie dystans jest w trakcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 (edytowane) po założeniu dystansów będzie inny samochód.. mały tani mod a dużo daje w wyglądzie jednak Edytowane 17 Sierpnia 2014 przez slo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 po założeniu dystansów będzie inny samochód.. mały tani mod a dużo daje w wyglądzie jednak szukam czegoś odpowiedniego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi