Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 Adr]Avantador By Arkadiush !

Arkadiush

Rekomendowane odpowiedzi

no w końcu :) prawie rok po zakupie... Czekam za modułem bluetooth i niedługo rezamy z Bartkiem to oraz coming/leaving home :)

no w końcu :) prawie rok po zakupie... Czekam za modułem bluetooth i niedługo rezamy z Bartkiem to oraz coming/leaving home :)

no to kozak :) ja zbieram pomału :)

leć spać boś zapewne zmęczony :)

w robocie byłem od 8 do 20 i sam niedawno wróciłem.. jak coś mam wolne to możemy się spiknąć to zobaczysz jak dają Hidy :D

gadałem z policjantem i nie doczepią mi się do lamp :)

i tego Tobie z całego serca życzę :decayed:

a tak po za tym, żeby OT nie poszło na marne:

plany :good: a do tego widać, że nie tylko na piśmie, ale również widać efekty :banan:

tak trzymać!! :kox:

Maxcudo, nie strasz go :D tyle miałem kontroli i żaden funkcjonariusz nawet nic nie pisnął o światłach.. Chyba, że mam farta :)

no to jutro możemy się zgadać

ja jeździłem na bixach od Grzegorza pól roku, a na ori xenonach ponad rok i w tym czasie przynajmniej z 10x pytali o mycie i samo-poziom, mimo że na lampach była homologacja na xenon :whistling:

Chyba, że ja mam takie szczęście :naughty:

ja nie mówię, że zawsze, ale czasem trafiał się służbista i się czepiał, ale dowodu nie zabrali ani razu :whistling: zawsze się jakoś wytłumaczyłem, że "przecież działał tylko widocznie na tych dziurach się popsuł", ale spryski musiałem pokazać :facepalm:

gadałem z policjantem i nie doczepią mi się do lamp :)

i tego Tobie z całego serca życzę :decayed:

a tak po za tym, żeby OT nie poszło na marne:

plany :good: a do tego widać, że nie tylko na piśmie, ale również widać efekty :banan:

tak trzymać!! :kox:

Może S zrobi się ale to dalekie plany :)

---------- Post dopisany at 12:00 ---------- Poprzedni post napisany at 11:58 ----------

E tam Panowie nie powinni się doczepić ;) jak na spocie patrzyliśmy to moje Hidy dobrze są ustawione ekipa stwierdziła tak :)

---------- Post dopisany at 12:04 ---------- Poprzedni post napisany at 12:00 ----------

a co do planów wszystko po trochu pomalutku dążę do celów i planów żeby wyglądało na ładnego avant :D

---------- Post dopisany at 12:04 ---------- Poprzedni post napisany at 12:04 ----------

może za 5 lat dostane zaproszenie do batalionu :grin::grin:

Witam

Widzę że lampki założone teraz wygląda spoko. Daj więcej zdjęć w dzień z tymi lampami.

Pozdrawiam

coś wrzucę niedługo :)

---------- Post dopisany at 12:57 ---------- Poprzedni post napisany at 01:20 ----------

Dzisiaj w nocy policja mnie zatrzymała do kontroli itp i do lamp się nie doczepili :P także nie ma czego się bać ! :)

:good:

Trzeba robić ciągle ;-)

---------- Post dopisany 25-12-2012 at 21:50 ---------- Poprzedni post napisany 20-12-2012 at 18:36 ----------

NO to po nie udanej kradzieży lusterka jednego czas na nowe :)

20121224057.jpg 20121224056.jpg

Dzięki Łukasz :naughty:

Rezenia czas zacząć :)

Przed wymianą:

20121224058.jpg

No i po rezaniu: :naughty:

20121224059.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...