slo Opublikowano 18 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 no w końcu prawie rok po zakupie... Czekam za modułem bluetooth i niedługo rezamy z Bartkiem to oraz coming/leaving home Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 18 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 no w końcu prawie rok po zakupie... Czekam za modułem bluetooth i niedługo rezamy z Bartkiem to oraz coming/leaving home no to kozak ja zbieram pomału Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 18 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 leć spać boś zapewne zmęczony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 18 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 leć spać boś zapewne zmęczony w robocie byłem od 8 do 20 i sam niedawno wróciłem.. jak coś mam wolne to możemy się spiknąć to zobaczysz jak dają Hidy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxcudo Opublikowano 18 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 gadałem z policjantem i nie doczepią mi się do lamp i tego Tobie z całego serca życzę a tak po za tym, żeby OT nie poszło na marne: plany a do tego widać, że nie tylko na piśmie, ale również widać efekty tak trzymać!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 19 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 Maxcudo, nie strasz go tyle miałem kontroli i żaden funkcjonariusz nawet nic nie pisnął o światłach.. Chyba, że mam farta no to jutro możemy się zgadać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxcudo Opublikowano 19 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 ja jeździłem na bixach od Grzegorza pól roku, a na ori xenonach ponad rok i w tym czasie przynajmniej z 10x pytali o mycie i samo-poziom, mimo że na lampach była homologacja na xenon Chyba, że ja mam takie szczęście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 19 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 masakra, aż nie chce mi się wierzyć.. po Poznaniu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxcudo Opublikowano 19 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 tak, większość na odcinku ogrody-smochowice i między godziną 22-24 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 19 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 ja dygam słupca > poznań już rok i nic.. i po Pozku też sporo.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxcudo Opublikowano 19 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 ja nie mówię, że zawsze, ale czasem trafiał się służbista i się czepiał, ale dowodu nie zabrali ani razu zawsze się jakoś wytłumaczyłem, że "przecież działał tylko widocznie na tych dziurach się popsuł", ale spryski musiałem pokazać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 19 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 a jak mam regulacje wysokości to jest ok ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxcudo Opublikowano 19 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 nie właśnie chodzi o to, że samo ma to się dziać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 19 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 makabra... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 19 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 gadałem z policjantem i nie doczepią mi się do lamp i tego Tobie z całego serca życzę a tak po za tym, żeby OT nie poszło na marne: plany a do tego widać, że nie tylko na piśmie, ale również widać efekty tak trzymać!! Może S zrobi się ale to dalekie plany ---------- Post dopisany at 12:00 ---------- Poprzedni post napisany at 11:58 ---------- E tam Panowie nie powinni się doczepić jak na spocie patrzyliśmy to moje Hidy dobrze są ustawione ekipa stwierdziła tak ---------- Post dopisany at 12:04 ---------- Poprzedni post napisany at 12:00 ---------- a co do planów wszystko po trochu pomalutku dążę do celów i planów żeby wyglądało na ładnego avant ---------- Post dopisany at 12:04 ---------- Poprzedni post napisany at 12:04 ---------- może za 5 lat dostane zaproszenie do batalionu :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turbol Opublikowano 19 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 Witam Widzę że lampki założone teraz wygląda spoko. Daj więcej zdjęć w dzień z tymi lampami. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 20 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 Witam Widzę że lampki założone teraz wygląda spoko. Daj więcej zdjęć w dzień z tymi lampami. Pozdrawiam coś wrzucę niedługo ---------- Post dopisany at 12:57 ---------- Poprzedni post napisany at 01:20 ---------- Dzisiaj w nocy policja mnie zatrzymała do kontroli itp i do lamp się nie doczepili także nie ma czego się bać ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxcudo Opublikowano 20 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 25 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 Trzeba robić ciągle ;-) ---------- Post dopisany 25-12-2012 at 21:50 ---------- Poprzedni post napisany 20-12-2012 at 18:36 ---------- NO to po nie udanej kradzieży lusterka jednego czas na nowe Dzięki Łukasz Rezenia czas zacząć Przed wymianą: No i po rezaniu: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 25 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 zaczyna się robić ciekawie rezaj rezaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi