Arkadiush Opublikowano 25 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 zaczyna się robić ciekawie rezaj rezaj No pomalutku pomalutku może dojdę za jakieś 1500sto900 lat do batalionu :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilus Opublikowano 25 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 grunt, ze do przodu Powodzenia dalej ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 25 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 grunt, ze do przodu Powodzenia dalej ! powoli ale do przodu na poprzdniej stronie nowości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavko87 Opublikowano 25 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 no to teraz musisz halogeny zrezac:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 25 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 no to teraz musisz halogeny zrezac:wink: tu zastanawiam się nad zderzakiem bo wszystkie kabelki są gotowe aczkolwiek nie wiem co lepiej wybrać kompletny zderzak czy ze swojego robić: Eusathink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavko87 Opublikowano 25 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 jak chcesz robic spryski to ja bym szukal zderzaka calego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 25 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 jak chcesz robic spryski to ja bym szukal zderzaka calego tak myślałem nad spryskami i wtedy większego xenon-a albo bixenon:naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radimm Opublikowano 26 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 ja w swoim przedlifcie halo dorezałem i na wiosne spryski też dorzeźbie, poliftowych zderzaków ze spryskami mało jest rynku, aczkolwiek fajniej wyglądają bo mają zaślepki spasowane równo ze zderzakiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 27 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 ja w swoim przedlifcie halo dorezałem i na wiosne spryski też dorzeźbie, poliftowych zderzaków ze spryskami mało jest rynku, aczkolwiek fajniej wyglądają bo mają zaślepki spasowane równo ze zderzakiem Na razie zderzak to odległy temat; ) chce zrobić najpierw porządek w środku na 4 stronie nowe foto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Ostatnio już przeglądałem temat, no lala niczego sobie i mody na + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 5 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Ostatnio już przeglądałem temat, no lala niczego sobie i mody na + no staram się coś zrobić aczkolwiek trochę rezania jeszcze jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Ty koło i glebe wstaw a nie zmieniasz nazwy swojego bolidu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 5 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Ty koło i glebe wstaw a nie zmieniasz nazwy swojego bolidu wszystko w swoim czasie :wink:ogarnę trochę wnętrze a później gleba i fela Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Jakie felgi na lato? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 5 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Jakie felgi na lato? tu narazie brak pomysłów.. na zimę będzie coś takiego 16 calowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 no takie małe ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 5 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 no takie małe ? na zimę 16 a na lato 17 będzie ---------- Post dopisany at 15:15 ---------- Poprzedni post napisany at 15:11 ---------- taka na lato może co wy na to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 chinskie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 5 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 chinskie ? co chińskie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 te felgi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi