Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Praca - co i jak - w waszych miastach (?)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czekam na kurs i spadam na zachod.tu juz lepiej nie bedzie

Opublikowano

no niestety nadeszły cięższe czasy... też jestem zdania by łapać każde praktyki staże i mieć co wpisać do CV. Sama teraz jestem prawie rok na stażu z PUP-u tylko do końca kwietnia potem wracam w szeregi poszukiwaczy pracy;p mam nadzieje ze nie na długo i ze szybko coś znajdę ;) w Jastrzębiu ciężko o robotę z godziwą płaca dla kobiet ;p

Całe szczęście urodziłam sie optymistką:D a mówią ze pozytywne myślenie działa cuda :D:D:D szkoda ze tego nie da sie wyżyć:D

Opublikowano

A ja ponowię pytanie: jak w logistyce zatrudnienie? Studiuję ten kierunek i z tego, co się orientowałem to w mojej okolicy (Gliwice, Katowice) mam dość dużą szansę, ale mimo wszystko chciałbym, ażeby ktoś się tutaj wypowiedział.

też studiuję Logistykę, 2 kumpli ze studiów w moim wieku w DHL'u pracuje w Łodzi , w sumie nie narzekają wypłaty około 1800 z tego co mówili a i robota nie jest jak na razie zbyt trudna, ale sami mówili że to kwestia szczęścia, CV list mot. zawsze warto zanieść lub wysłać , moje rokowania są na razie dość sceptyczne odnośnie pracy jako Logistyk, niestety ale takie realia , bierze się jakąkolwiek pracę byleby coś zarabiać i jakiekolwiek doświadczenie zdobywać co by było później w CV wpisać :confused4:

Ukończyłem studia o tym kierunku, ale na szczęście znalazłem prace w innej branży...

Logistyków jest masa na Mazowszu, a obecnie poszukuje się ludzi po Polibudzie

Kuzyn po tej samej szkole co ja, pracuje w DHLu 60km od Warszawy i ma duuużo więcej niż 1800 zł na ręke, ale nie jeździ wózkiem czy też nie pracuje w pickingu :decayed:

Opublikowano

Ja zaczalem prace jak jeszcze studiowalem i dalej tam pracuje, obskoczylem pare stanowsk, a teraz zmienilem dzial, studia mi sie przydaly akurat bo wymagali studiow technicznych, badz minimum technikum elektroniczne, a ze mam inz to bez problemu sie dostalem. A ze o prace ciezko to wiem, bo przegladam oferty i nic ciekawego nie ma, tutaj mi nie jest zle, tylko dojazd ...33 km w jedna strone... no ale coz, starcza mi na wszystko i jeszcze moge sporo odlozyc wiec robie tam nadal. A co bedzie dalej to sie zobaczy :) Wazne ze praca spoko i ludzie fajni to sie dobrze pracuje :) A ile sie nowych rzeczy dowiedzialem i nauczylem to moje :)

Studia teraz sa zbedne, masz znajomosci to wszedzie pojdziesz, ale ja sam mialem ambicje by isc. Poszedlem, ukonczylem i mam juz spokoj :) Np w firmie w ktorej robie, gosc zostal kierownikiem a jest po podstawoce, smiech na sali... co prawda juz nim nie jest, ale sam fakt ze byl mnie smieszyl i smucil zarazem :)

Opublikowano

siemka a w Olsztynie jest tak;

Chodzi murzyn po OL i szuka pracy,ostatni adres już odwiedza w poszukiwaniu pracy , zrezygnowany pyta szefa firmy

M;- czy ma pan prace dla murzyna

S-oczywiście że mam

M- a jakie są obowiązki ?

S-na pana praca polegała by na obsłudze komputera,klienta ,rozliczanie faktur itp, oczywiście samochód słuzbowy bez limitu kilometrów, komóreczka bez limitu ,praca w godzinach dla pana dogodnych

M-pan żartuje

S-ale to pan zaczął

i to tyle jeśli chodzi o pracę w OL pozdro