coffee8 Opublikowano 21 Lutego 2012 Opublikowano 21 Lutego 2012 Hej! Jak w temacie. Czy można wywołać kod w działającym prawidłowo radiu Concert z kasetą z B5 z 1997 roku Avant? Chodzi mi o to, że mam podłączone radio i wszystko działa świetnie, ale nie dysponuję kodem, a za niedługo musze zmienić aku i chciałbym ten kod mieć. Jeżeli da się go jakoś teraz wywołać jakąś kombinacją guziczków, to byłoby super i byłbym wdzięczny za podanie mi takiego sposobu. Uściślam jeszcze raz, nie chodzi mi o podanie kodu do radia, tylko o wywołanie tego, który mam wpisany w działającym. Dzięki z góry!
wraga Opublikowano 21 Lutego 2012 Opublikowano 21 Lutego 2012 nie jestem pewny ale chyba mozna wyłaczyć żądanie kodu. Ja mam kod i odłaczałem aku i radio gra.
FAZI05 Opublikowano 22 Lutego 2012 Opublikowano 22 Lutego 2012 Nie ma takiej możliwości chyba że podłączysz radio pod kompa jak chcesz to moge Ci wygenerować kod jak coś to pw
hubi211 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 witam mam pytanko jak można wygenerować kod do radyjka concert?
wijar Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Po serialu radia-pod warunkiem, że ktoś kto generuje ten kod ma właściwy kalkulator ... i pod warunkiem, że nikt nigdy nie podmieniał zawartości pamięci w radiu. Można tylko wywołać na włączonym radiu żądanie wprowadzenia kodu i aktywować go lub dezaktywować-jednakże trzeba go znać Pzdr.
Rekomendowane odpowiedzi