Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] coming home ze skody superb

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zdecydowalem sie na zalozenie tego typu coming home bo ja moge decydowac kiedy chce go zalaczyc, i nie musze czasami ryrac niepotrzebnie aku :tongue4:

opis znaleziony na forum vw tak ze nie bede przepisywal wszystkiego, podaje poprostu linka jest tam wszystko, jak to dziala w orginale/schematy/opisy czesci.... wszystko co potrzebne

http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=14&t=434996

zmian jakich dokonalem to zalaczanie z osbnego przycisku (użyłem taki od alarmu)

tak to dziala:

coming home

jezeli chodzi o to gdzie sie wpinalem, to niestety moje auto wyjechalo z fabryki bez halogenow :confused4: i wszystko bylo dokladane przezemnie razem z instalacja itp... i ja zrobilem na zwyklym przekazniku, takze prawie wszystkie kable podpiolem przy przekazniku...

pare fotek...

zdjcie0534o.th.jpg zdjcie0535j.th.jpg zdjcie0536t.th.jpg zdjcie0537e.th.jpg zdjcie0538.th.jpg

koszt jaki ponioslem...

- przekaznik 456 ze skody ok 50zl

- gniazda pod przekaznik i wtyczka do guzika ok 20zl

- guzik od alarmu - mialem w domu ale mysle ze tez ok 20zl trzeba dac

- troche przewodow - mialem w domu ale ok 10-15zl trzeba liczyc

- no i oczywiscie troche swojego czasu :rolleyes:

Opublikowano

No to działamy ;)

Opublikowano

Mam to wyrezane tez u siebie z tym ze ja robilem sam od podstaw wszystko. Sygnal sterujacy biore z centralki alarmu i zasilam swiatla mijania bo hallo niestety brak :confused4:

Opublikowano
  • Autor

No to działamy ;)

ty tylko teraz lipa troche z tymi 456, bo jakis ciul wystail za 100 i teraz wszyscy tyle chca..... szukaj zeby ktos Ci najlepiej z calego auta wyciagna...

Opublikowano
  • Autor

wyjsciowy :naughty:

Opublikowano
Fajny ...... dres :hi:

HEHEHE miałem to samo napisac :kox:

w nowszych wozach nie ma jakiejś lampki pod budą, można by takową dorezać :)

Opublikowano

W B6 to dziala wraz z czujnikiem zmierzchu.

Opublikowano

ja u siebie mam podpięte pod centralkę alarmu, przekaźnik czasowy tak że jak zamykam to dostanie sygnał przekaźnik trzyma i puszcza po określonym czasie a był tańszy od tego ze skody:tongue4:

Opublikowano
  • Autor

tylko to troche inaczej dziala....

Opublikowano

heheh ja to wysterowałem z alarmu, jak go zakładałem

plus za moda

Opublikowano
  • Autor

tzn jak?

tak ze mozesz aktywowac go kiedy ty chcesz..... pozatym nie o to chodzi jak kto zrobil u siebie.... tez moglem kupic przekaznik ze 5zl i tez bym to podpiol i by dzialalo.... dlatego w temacie jest napisane coming home ze skody superb

Opublikowano

tzn jak?

tak ze mozesz aktywowac go kiedy ty chcesz..... pozatym nie o to chodzi jak kto zrobil u siebie.... tez moglem kupic przekaznik ze 5zl i tez bym to podpiol i by dzialalo.... dlatego w temacie jest napisane coming home ze skody superb

no za 5zł to powodzenia. no ale jak u siebie bym to podłączył pod przycisk to jest to samo

Opublikowano
  • Autor

tzn jak?

no za 5zł to powodzenia. no ale jak u siebie bym to podłączył pod przycisk to jest to samo

jak Cie to bardzo interesuje to mam tak zrobione w innym samochodzi... cakowity koszt ok 7,5 ale przeciez mozna nie zakladac ori podstawki pod przekaznik :)

Opublikowano

a jak z podtrzymaniem jak podpiąć ten przekaźnik za 5 zł żeby podtrzymał światła np 30 sekund po zamknięciu ?:whistling:

Opublikowano
  • Autor

pod domykanie szyb, dodatkowo dioda i pod lampke....

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

powiedz mi gdzie się podłączyłeś z sygnałem otwarcia drzwi?? tzn - po otwarciu drzwi.

Opublikowano
  • Autor

w slupku przy nogach kierowcy, jest watek o zakladaniu podswietlenia nog sa tam fotki i opis gdzie pojawia sie minus i gdzie mozna sie podpiac

Opublikowano

no właśnie się tam podłączyłem ale nie wiem dlaczego pojawia się też tam minus po wyłączeniu zapłonu (zapala się lampka w kabinie) i jest też od razu minus. i przez to trochę to głupio mi działa...

Wyłączam światła, wyłączam zapłon, (zapala się lampka) daje sygnał długimi i światła już świecą (praktycznie bez otwarcia drzwi) chyba ze poczekam aż lampka zgaśnie dam sygnał długimi i wtedy otworze drzwi to się zapalają z otwarciem drzwi.