kukik3 Opublikowano 28 Lutego 2012 Opublikowano 28 Lutego 2012 witam mam problem od jakiegoś czasu z stycznikami co otwierają bagażnik na początku chyba padł jeden i otwierałem klape drugim a teraz już nie otwiera tylko z kluczyka proszę o pomoc co morze być przyczyną ??/
efendi Opublikowano 28 Lutego 2012 Opublikowano 28 Lutego 2012 Sproboj rozkrecic na drobne czesci i wyczysci wszystko w srodku .Ja mialem tak okolo roku temu wyjalem wszystko i dokladnie przeczyscilem i smiga jak nowka.
bartek789456 Opublikowano 1 Marca 2012 Opublikowano 1 Marca 2012 Ja miałem inny problem kilka dni temu. Na otworzonej centralce bagażnik sam sie otwieral co 3 s bylo bzyk, bzyk i bzyk. Rozebralem to wszystko na drobne czesci i miałem tam wodę.. wysuszyłem i dobrze na razie. Mogłem tam dac troche silikonu pod tą gume ale moze sie wiecej nie powtorzy jak tak zapodam. Pzdr "))
waldi1960 Opublikowano 1 Marca 2012 Opublikowano 1 Marca 2012 Hej. Mnie też kiedyś zgłupiała klapa bagażnika. Ciągle się otwierała. Rozebrałem wszystko co tam jest i okazało się że jedna z kostek łączących włączniki otwierania klapy była zaśniedziała. Nie pomogło czyszczenie, musiałem wymienić tę małą kosteczkę. I problem zniknął. Pozdrawiam.
chriss Opublikowano 1 Marca 2012 Opublikowano 1 Marca 2012 Ja miałem inny problem kilka dni temu. Na otworzonej centralce bagażnik sam sie otwieral co 3 s bylo bzyk, bzyk i bzyk. Rozebralem to wszystko na drobne czesci i miałem tam wodę.. wysuszyłem i dobrze na razie. Mogłem tam dac troche silikonu pod tą gume ale moze sie wiecej nie powtorzy jak tak zapodam. Pzdr "))Miałem podobnie w tamtym roku rozebranie i wysuszenie pomogło Trzeba poprostu rozebrać i sie okaże czy wystarczy przeczyścić czy trzeba wymienic
Rekomendowane odpowiedzi