radek4359 Opublikowano 29 Lutego 2012 Opublikowano 29 Lutego 2012 witam w lipcu kupilem auto z komisu okazalo sie pozniej ze uszkodzona jest skrzynia biegów samochod z silnikiem diesla BPW tam jest automat 7 biegowy miesiac temu auto przestalo jezdzic i ten komic podjal sie naprawy jednak mnie ciagle odwleka mowiac ze ktos tam szuka tej skrzyni ze ciezko znalezc itd i co ja mam teraz zrobic miesiac nie mam auta dal mi zastepczy jakas tate ktora pali 15 litrow na 100 benzyny. Dał mi namiary na ta skrzynie jakies numery zeby szukac oto one : JZU 26614076 bD22LLL WWO BPW 01J301383T moze ktos mi pomoze chetnie na jakims zpociku sie odwdziecze
czaki22 Opublikowano 29 Lutego 2012 Opublikowano 29 Lutego 2012 dzwon do barta ,http://4rings.pl/ to kolega od nas z forum , powie Ci co trzeba zdiagnozujecie itd w linku jest kontakt , dzwon bo wymiana nie musi byc konieczna
radek4359 Opublikowano 1 Marca 2012 Autor Opublikowano 1 Marca 2012 jednak bedzie mi potrzebna ta skrzynia w komisie mi powiedzieli ze moga jedynie wyjac stara i wsadzic nowa
czaki22 Opublikowano 1 Marca 2012 Opublikowano 1 Marca 2012 no pewnie nie wezma na siebie przecież odpowiedzialnosci na allegro masz z 5 skrzyn
Rekomendowane odpowiedzi