DeeJay_Kill Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 21 Kwietnia 2008 No i to jest bardzo dobra propozycja, tylko śmiać mi się chce z siostry, która mnie pyta, czemu w nim nie ma kamerki, czytnika linii papilarnych i BT....;]
talib1990 Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Opublikowano 21 Kwietnia 2008 moduł BT 20 zł kamerka 30 zł.. wiec to nie taki duzy wydatek zrob jej prezent i kup a jak powie ze to bedzie wystawac to powiedz ze i tak na wyjazdy bierze torbe wiec miejsce na te akcesoria ma
DeeJay_Kill Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Widzę, że masz 18 lat, więc pewnie jeszcze żonaty nie jesteś - ja też jeszcze stary nie jestem, ale najprawdopodobniej nie masz siostry - kobietę trudno zrozumieć, a Ty mi piszesz o racjonalnych powodach wyboru lapa;D Ja już zrezygnowałem z tego doradzania, bo jej sufit na głowę spadł - pojechała do Makro i tam rzekomy "fachowiec" poradził jej kupno jakiegoś hp za 2600, podobno w promocji. Ja przyjechała do domu i mi opowiedziała, na pytanie z mojej strony "ale co ma w środku?", odpowiedziała mi "nie wiem, ale mi się podoba". Tak więc widzisz... Laptop przede wszystkim musi być ładny;p Pozdro;)
OLO_GDA Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Opublikowano 22 Kwietnia 2008 samochody tez najlepsze sa czerwone:) nawet jak sa deawoo:) kobiecie nie wytlumaczysz, czasami lepiej przytaknac i miec spokoj. a zakupy takich sprzetow w Macro czy innych marketach pozozstawic bez komentarza:D dodam jeszcze w temacie laptopow,, ze wczoraj stajac od biurka zachaczylem oi kabel od laptopa, sam sie przewrocilem a przy okazji IBM z imptem walnal na podloge , do tego celujac w metalowa noge od biurka... na moje nieszczescie mialem akurat otwarty cdrom - w ktorym niestety pekl plastik - ale dziala a reszta laptopa - bez rysy:) viva tytanowe obudowy:D. chcialbym zobaczyc taki sprzet z macro po takim wypadku rozpadlby sie na 10 malych czesci:D[br]
franko Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Widzę, że masz 18 lat, więc pewnie jeszcze żonaty nie jesteś - ja też jeszcze stary nie jestem, ale najprawdopodobniej nie masz siostry - kobietę trudno zrozumieć, a Ty mi piszesz o racjonalnych powodach wyboru lapa;D Ja już zrezygnowałem z tego doradzania, bo jej sufit na głowę spadł - pojechała do Makro i tam rzekomy "fachowiec" poradził jej kupno jakiegoś hp za 2600, podobno w promocji. Ja przyjechała do domu i mi opowiedziała, na pytanie z mojej strony "ale co ma w środku?", odpowiedziała mi "nie wiem, ale mi się podoba". Tak więc widzisz... Laptop przede wszystkim musi być ładny;p Pozdro;) Oj Dobrze ze chociaz to hp. Ta toshiba powyzej byla calkiem calkiem, a tak na przyszlosc to odradzam kupowania laptopow w supermarketach bo cena w promocji jest czesto wyzsza o klikaset zl niz w sklepach internetowych albo to taki badziew ze nikt kto sie zna by tego nie kupil ;P
DeeJay_Kill Opublikowano 2 Maja 2008 Autor Opublikowano 2 Maja 2008 Odgrzewam kotleta - http://www.allegro.pl/item356805722_hp_dv6820ew_1_9ghz_2gb_nv8400_250gb_vhp_sklep_raty.html Kupiła przed chwilą takie coś. No wg mnie, marka całkiem dobra, ale jak jej powiedziałem, że za 3000 może mieć lepszą zabawkę, ale stwierdziła, że nie kupi nic innego niż HP, bo jej się podoba;) Wszystkim dziękuję za pomoc i to w zasadzie tyle w tym temacie. Nie chciała słuchać, trudno - niech jej śmiga jak najlepiej.
Krzysztof Opublikowano 3 Maja 2008 Opublikowano 3 Maja 2008 Mam HP Paviliona 6780ew i pod kontrola Visty chodzi szybciej niz moja stacjonarka z 1gb ramu na xp. A jakosc wykonania - bajer Lakier fortepianowy itd ;>
YATES Opublikowano 3 Maja 2008 Opublikowano 3 Maja 2008 Odgrzewam kotleta - http://www.allegro.pl/item356805722_hp_dv6820ew_1_9ghz_2gb_nv8400_250gb_vhp_sklep_raty.html Kupiła przed chwilą takie coś. No wg mnie, marka całkiem dobra, ale jak jej powiedziałem, że za 3000 może mieć lepszą zabawkę, ale stwierdziła, że nie kupi nic innego niż HP, bo jej się podoba;) Wszystkim dziękuję za pomoc i to w zasadzie tyle w tym temacie. Nie chciała słuchać, trudno - niech jej śmiga jak najlepiej. Trochę przepłaciliście - ja niedawno za takiego HP Pavulion tylko matryca większa 17 cali i procesor dwórdzeniowy 2x 1,49 GHz dałem w sklepie internetowym 2799zł.
DeeJay_Kill Opublikowano 3 Maja 2008 Autor Opublikowano 3 Maja 2008 Kupiła, bo jej się podobał... Racjonalnego myślenia nie było tu zbyt wiele, ale patrząc na tego lapa, można stwierdzić jednak, że jest dobrze wykonany. Co do rzeczy, które od razu wkurzają - jak się nie ma dłuższego paznokcia, to bardzo ciężko wyciągnąć pilota z zapadki, touchpad nie jest śliski, przez co ciężko się nim posługiwać, nie ma za co złapać otwierając klapę no i ta Vista chodzi jak to Vista... Reszta wyjdzie w praniu, ale powinno być ok. Jeszcze mam do Was tylko takie pytanie - jak ze sterownikami? Warto już teraz wgrać mu XP? W ogóle mnie zdziwiło to, że nie ma tam żadnej płytki, ani nic dodane, nie dostała żadnego gratisu, torby, nic - ostatecznie zapłaciła 2950 zł. Niektóre bajery są fajne, jak np. czytnik linii papilarnych (ale to powoli wchodzi w standard), błyszcząca obudowa, dużo portów... Niech jej dobrze chodzi;)
Krzysztof Opublikowano 3 Maja 2008 Opublikowano 3 Maja 2008 Ja mam model z 4gb ramu, nowym core2duo t8300 i pare innych bajerow i zaplacilem troche ponad 3k
Rekomendowane odpowiedzi