szymongt Opublikowano 29 Lutego 2012 Opublikowano 29 Lutego 2012 Wymieniałem nagrzewnice i przy składaniu za cholere nie moge sobie przypomnieć gdzie ona szła. Ta brązowa troche niżej jest od podświetlenia nóg pasażera, te lużne dwa kable od podświetlenia schowka. I w tej samej wiązce jeszcze jest czerwono-filotowa kostka którą widać na drugim planie. A do czego jest zaznaczona????
flex78 Opublikowano 1 Marca 2012 Opublikowano 1 Marca 2012 Słabo widać, może jest to kostka do zamka airbaga pasażera, ja nie posiadam takiego wyłącznika a wiązkę posiadam (poniżej ścieżka do mojego wątku) http://a4-klub.pl/vb/showthread.php?191757-ALL-B5-Co-to-za-wtyczka
szymongt Opublikowano 1 Marca 2012 Autor Opublikowano 1 Marca 2012 Dokładnie to jest ta wtyczka kolego... A gdzie ten zamek airbaga powinien być?? Nie pamiętam przy rozbieraniu żeby jakaś kostka była luźna a ona mi nigdzie nie pasuje...
szymongt Opublikowano 1 Marca 2012 Autor Opublikowano 1 Marca 2012 Czyli ma być luźna, bo nie mam tego włącznika. Dzięki wielkie koledzy. Dwa dni szukałem do czego ma być wpięta
flex78 Opublikowano 1 Marca 2012 Opublikowano 1 Marca 2012 postawisz browara i będziemy kwita, hahaha (-: Czyli ma być luźna, bo nie mam tego włącznika. Dzięki wielkie koledzy. Dwa dni szukałem do czego ma być wpięta
Góral.tz Opublikowano 1 Marca 2012 Opublikowano 1 Marca 2012 możesz przypiąć trytytką żeby nie latała ale pozostaje wolna chyba że założysz sobie wyłącznik jak ja zrobiłem
landryn86 Opublikowano 1 Marca 2012 Opublikowano 1 Marca 2012 możesz przypiąć trytytką żeby nie latała ale pozostaje wolna chyba że założysz sobie wyłącznik jak ja zrobiłem wystarczy tylko podpiąć ten wyłącznik i będzie działało?
MASATO Opublikowano 1 Marca 2012 Opublikowano 1 Marca 2012 jeszcze trzeba zmienić kodowanie sterownika AIRBAG vagiem. ---------- Post added at 20:05 ---------- Previous post was at 20:04 ---------- [h=2]Coding[/h] 0?x0x: Passenger Airbag Key Switch 0 = Passenger Airbag Key Switch not installed 1 = Passenger Airbag Key Switch installed [*]0x?0x: Side & Head Airbags +1 = Front Side Airbags +2 = Head Airbags [*]0xx0?: Rear Belt Tensioner 4 = 2 Rear Belt Tensioners 6 = 3 Rear Belt Tensioners
Góral.tz Opublikowano 1 Marca 2012 Opublikowano 1 Marca 2012 jeszcze trzeba zmienić kodowanie sterownika AIRBAG vagiem.---------- Post added at 20:05 ---------- Previous post was at 20:04 ---------- Coding 0?x0x: Passenger Airbag Key Switch 0 = Passenger Airbag Key Switch not installed 1 = Passenger Airbag Key Switch installed [*]0x?0x: Side & Head Airbags +1 = Front Side Airbags +2 = Head Airbags [*]0xx0?: Rear Belt Tensioner 4 = 2 Rear Belt Tensioners 6 = 3 Rear Belt Tensioners jeszcze lampkę musisz zmienić i wszystko a więc wyłącznik lampka kodowanie
szymongt Opublikowano 1 Marca 2012 Autor Opublikowano 1 Marca 2012 postawisz browara i będziemy kwita, hahaha (-: Mnie długo nie trzeba namawiać Swoją drogą ciekawa sprawa z tym wyłącznikiem. Dobrze wiedzieć na przyszłość
landryn86 Opublikowano 2 Marca 2012 Opublikowano 2 Marca 2012 jeszcze lampkę musisz zmienić i wszystkoa więc wyłącznik lampka kodowanie dzięki
Rekomendowane odpowiedzi