Opublikowano 28 Września 201411 l A jaki jest koszt takiego modułu i taśmy , rozumiem że później trzeba będzie to zakodować , czy radio concert będzie można nią sterować?
Opublikowano 28 Września 201411 l Koszty sa rózne w zaleznosci za ile kupisz 200-300 PLNOczywiscie na koniec trzeba wszystko zakodować .
Opublikowano 28 Września 201411 l A jakie te moduły i taśmy? Pytam o taki co by ogarnął grzanie kierownicy bo widziałem że w A8 D3 po lifcie były kiery grzane 3 ramienne czego do tej pory nigdzie nie było i trochę się zastanawiam nad przesiadką
Opublikowano 28 Września 201411 l ===> http://a4-klub.pl/index.php?/topic/241706-podgrzewana-multifunkcyjna-kierownica-tasma-airbag-okablowanie-modul/?p=3486642#entry3486642
Opublikowano 28 Września 201411 l Czyli mój moduł z B6 który obsługuje grzanie i taśma podejdą pod kierownicę z A8 D3 poliftową? Dobrze rozumiem?
Opublikowano 28 Września 201411 l trzeba by jakieś przejściówki zmontować od taśmy do multi i poduszki?
Opublikowano 4 Października 201411 l Moja kierownica nie jest podgrzewana czyli wystarczy moduł z końcówką Q? A taśma jaka powinna być?
Opublikowano 5 Października 201411 l Moja kierownica nie jest podgrzewana czyli wystarczy moduł z końcówką Q? A taśma jaka powinna być? moduł z końcówką R
Opublikowano 5 Października 201411 l Moja kierownica nie jest podgrzewana czyli wystarczy moduł z końcówką Q? A taśma jaka powinna być?moduł z końcówką R Wlasnie jak nie jest podgrzewana wystarczy Q. R jest pod grzana kiere...
Opublikowano 5 Października 201411 l Więc biorę się za poszukiwanie gratów a czy do Concerta II musi być jakiś dodatkowy kabel żeby nim sterować bo oryginalnie nie było fabrycznego radia i jak włożyłem koncerta to musiałem podpiąć Cany do licznika żeby działało wszystko poprawnie, czy to wystarczy do sterowania MF
Opublikowano 5 Października 201411 l Z kierownicy b7 będziesz miał sterowanie tylko głośnością w concert 2
Opublikowano 5 Października 201411 l to znaczy że piosenek nie będę mógł przełączać? To teraz pytanie czy jest sens montaż kiery MF do b6. Co ewentualnie będzie można jeszcze podłączyć do sterowania?
Opublikowano 5 Października 201411 l qrka, nie mam pewnosci ale chyba bedziesz mogl przelaczac piosenki, bynajmniej ja w chorusie ze zmieniarka moglem... a chorus to wiadomo gorsze radio... ajjj teraz doczytalem ze nie ori radio, to juz nie wiem sam...
Opublikowano 5 Października 201411 l No radio nie było oryginalnie ale założyłem orginał i podpiołem Cany
Opublikowano 6 Października 201411 l To chyba było tak że musisz mieć concerta po 2004 roku z B7 i działają oba sterowania
Opublikowano 6 Października 201411 l Zgadza sie z concertem z b7 działa w pełni kierownica zas z concertem z b6 działa tylko głośność Edytowane 6 Października 201411 l przez mycha1236
Opublikowano 6 Października 201411 l A czy gdzieś na radiu będzie napisane z którego roku jest bo to było zakładane nie dawno i nie wiem z którego modelu audi.