Mario82A4 Opublikowano 2 Marca 2012 Opublikowano 2 Marca 2012 Koledzy mam pytanie , jaki numer ma przekaźnik przednich halogenów , mam zamiar wyrezać przednie halogeny i na razie zbieram potrzebne graty . Niestety moje autko nie miało halogenów i chyba będę musiał zrobic cała wiązke . Mam już włącznik z kostką i zastanawiam sie jak to podłączyć żeby było jak w oryginale . No chyba że część wiązki już jest tylko trzeba sie w nią wpiąć
damian12759 Opublikowano 3 Marca 2012 Opublikowano 3 Marca 2012 ja mam u siebie zrobione bez przekaźnika bo w przedliftach włącznik ma mocne styki i chyba tak było oryginalnie bo o ile się nie myle na schemacie nie ma żadnego przekaźnika
Frimuś Opublikowano 3 Marca 2012 Opublikowano 3 Marca 2012 hym...i ja sie bede zabierał za reznko halo w audi...o tyle mam latwiej ze umni ebyly lampki BOSH z halo.
marjon Opublikowano 3 Marca 2012 Opublikowano 3 Marca 2012 ja zrobilem na zwyklym przekazniku tylko wlacznik ori i hula
Mario82A4 Opublikowano 3 Marca 2012 Autor Opublikowano 3 Marca 2012 A skąd wziąźć głowny plus ? Wiem że plus na włącznik leci z włącznika tylnych świateł przeciwmgielnych bo oba włączniki są na jednym bezpieczniku i potem nim sterujemy przekaźnikiem który załańcza światła , a skąd główny plus ? chciałbym to zrobić jak należy , a co do włącznika to od niego odchodzą dwa cienkie kable i 3 grube z czego dwa są zmostkowane a 3 leci na włącznik od tylnych przeciwmgielnych , jeden cienki to chyba jest od podświetlania a od czego drugi cięki ? Jak możecie to podpowiedzcie i poradzcie ---------- Post added at 21:43 ---------- Previous post was at 21:34 ---------- teraz czekam aż zrobi sie troche cieplej i pomału rezam , wiem już gdzie znajduje sie przekaźnik halogenów tylko musze go tam wmontować i podłączyć , zastanawiam sie też jak zrobić wlot powietrza do intercolera , bo chalogen zastawi prawie cały włot .
Mario82A4 Opublikowano 18 Marca 2012 Autor Opublikowano 18 Marca 2012 No i włącznik założony i wypuściłem sobie kabel do skrzynki z przekaźnikami , teraz musze załatwić przekaźnik z kostką i puszczam kable pod maske
Mario82A4 Opublikowano 21 Marca 2012 Autor Opublikowano 21 Marca 2012 przekaźnik z kostką załatwiony, jak znajdę chwile to dalej rzeźbię , sygnał z włącznika halogenów wchodzi w przekaźnik i jak wychodzi to na mase ??
Mario82A4 Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 20 Kwietnia 2012 No i przekaźnik założony , kabel wypuszczony pod maske , teraz czekam na halogeny . Główne zasilanie dałem z tej listwy pod przekaźnikami , były podpięte tam jakieś grube kable pewnie od akumulatora i był tam plus na stałe . Podłączyłem przekaźnik według takiego schematu 30 zasilanie , 85 masa , 86 zasilanie z włącznika halogenów , 87 wyjście na halogenyi na wyjściu na lampy wstawiłem bezpiecznik 15A bo tak było na schemacie . Może tak być ? Teraz najgorsze jak wpasować halogeny w zderzak od przedlifta ---------- Post dopisany 20-04-2012 at 18:14 ---------- Poprzedni post napisany 24-03-2012 at 18:36 ---------- A jak zrobić żeby halogeny działały na postojówkach ?
Rekomendowane odpowiedzi