BASTO Opublikowano 3 Marca 2012 Opublikowano 3 Marca 2012 Witam. Jak w temacie,mam nowy akumlator (ma rok)firmy MOLL ostatnio auto stało tydzień troszke sie bawiłem przy nim,i czesto grało radio i niestety rozładował sie całkiem...Ładowałem go 12 godzin na małym napięciu ale od tego czasu jak stoi w weekend to odpala jak by był słaby i swieci sie kontrolka brake..Co to może być??Jaka przyczyna??Dolałem wody destylowanej do niego po załadowaniu ale to chyba nie ta przyczyna..
hornet Opublikowano 3 Marca 2012 Opublikowano 3 Marca 2012 Ja bym go reklamował... jaki to jest nowy... bo tu jeden kolega pisał.. mam nowe opony 8 letnie...
BASTO Opublikowano 3 Marca 2012 Autor Opublikowano 3 Marca 2012 Kupiłem go w grudniu 2010 więc ma rok z hakiem..Chyba nie ma innego wyjscia..Dzięki.
Musashi Opublikowano 3 Marca 2012 Opublikowano 3 Marca 2012 Ładowałem go 12 godzin na małym napięciu przy jakim napieciu???
BASTO Opublikowano 3 Marca 2012 Autor Opublikowano 3 Marca 2012 Dokładnie Ci nie powiem,był to stary prostownik i dałem mu na regulatorze tylko na dwie kreski ale ile to było to nie wiem.Ma to jakieś znaczenie??
michal-oracz Opublikowano 3 Marca 2012 Opublikowano 3 Marca 2012 A moze masz akumulator bez obsługowy i nie potrzebnie dolewałes wody
BASTO Opublikowano 3 Marca 2012 Autor Opublikowano 3 Marca 2012 bezobsługowy ale korki są normalnie...woda myśle że nie powinna zaszkodzić..
Rekomendowane odpowiedzi