grochu2209 Opublikowano 4 Marca 2012 Opublikowano 4 Marca 2012 Witam. Mam następujący problem nagle przestał mi odpalać samochód normalnie kręci ale wogóle nie łapie. po przekręceniu kluczyka nie zapalają się żadne kontrolki szyby elektryczne też wysiadły. działają tylko kierunki światla drogowe i nawiew. bezpieczniki wszystkie ok. wie ktoś co może być przyczyną?
addassko Opublikowano 5 Marca 2012 Opublikowano 5 Marca 2012 proponuje powinno sie wyjasnic co jest przyczyna
grochu2209 Opublikowano 9 Marca 2012 Autor Opublikowano 9 Marca 2012 Niestety nie można połączyć sie z kompem ma ktoś jakiś pomysł co to może być?
grochu2209 Opublikowano 9 Marca 2012 Autor Opublikowano 9 Marca 2012 jakby siadła kostka to by wogóle nie kręcil? czy sie myle?
addassko Opublikowano 9 Marca 2012 Opublikowano 9 Marca 2012 jakby siadła kostka to by wogóle nie kręcil? czy sie myle? wg mnie jakby to byla kostka to by nie krecil...
Magicbattle Opublikowano 9 Marca 2012 Opublikowano 9 Marca 2012 proponuje powinno sie wyjasnic co jest przyczyna ciekawe jak ma zrobic logi jak samochod nie pali ---------- Post added at 10:44 ---------- Previous post was at 10:43 ---------- sprawdz najpierw wszystkie bezpieczniki jak nie masz pozliwosci sprawdzenia vagiem. a jak nie to do mechanika normalnego go zapchac co ma kompa servisowke
addassko Opublikowano 10 Marca 2012 Opublikowano 10 Marca 2012 w ASO sprawdzi bez problemu jak mu samochod nie odpala nawet serwisowka... koszt ponizej 100zl...
Rekomendowane odpowiedzi