sebul Opublikowano 5 Marca 2012 Opublikowano 5 Marca 2012 Ze pogoda coraz lepsza to i autko sie bierze na przejazdzki bez wiekszego celu, pomyslalem wiec ze sobie potestuje autko czy dobrze sie zachowuje. Wiec panowie, jakie testy mozna we wlasnym zakresie przeprowadzic ? Chodzi mi cos z raczej nie duza predkoscia, jako ze plac do takich rzeczy niewielki, a przy wiekszej predkosci boje sie o auto
Reggi Opublikowano 5 Marca 2012 Opublikowano 5 Marca 2012 Wiec panowie, jakie testy mozna we wlasnym zakresie przeprowadzic ? test koca.... weź koc... kobietę i skocz do bagażnika po testować tylną zawiechę
QRi Opublikowano 5 Marca 2012 Opublikowano 5 Marca 2012 Wg najnowszych trendów w półświatku indywidualnej diagnostyki... należy to robić tak (Przynajmniej tak sugeruje Volkswagen Audi Group)
otomsono Opublikowano 6 Marca 2012 Opublikowano 6 Marca 2012 Jeżeli przetrwa testy takie jak w filmiku (wyżej) to możesz być pewny swojego samochodu... ;p
sebul Opublikowano 6 Marca 2012 Autor Opublikowano 6 Marca 2012 Haha jasne , ciekawe kto by takie cos zrobil ze swoim autem
QRi Opublikowano 6 Marca 2012 Opublikowano 6 Marca 2012 Jeżeli chodzi o diagnostykę zawieszenia macie wyżej. Odnośnie silnika - ciekawy sposób zaproponował KALI
Skyliner89 Opublikowano 6 Marca 2012 Opublikowano 6 Marca 2012 Słynny filmik z YouTube... Nawet samochód doczekał swojej sesji w Auto Świecie . Najlepiej pojeździć po takiej drodze: Wtedy powinno wyjść czy coś stuka czy nie
sebul Opublikowano 7 Marca 2012 Autor Opublikowano 7 Marca 2012 Nic nie stuka etc, zawiecha wiem ze ok, tylko ciekawi mnie zachowanie auta w roznych sytuacjach
Rekomendowane odpowiedzi