yahoo Opublikowano 5 Marca 2012 Opublikowano 5 Marca 2012 Witam, dziś akurat na grouponie była promocja hamowania autka wieć podjechałem sobie zrobić sprawdzić jak tam zipie mój staruszek. Oto wykres : http://img708.imageshack.us/img708/2220/afnq.jpg Chciałem się Was spytać czy wszystko jest ok. Jak na moje laickie oko to jestem zadowolony bo auto z 99r chyba trzyma serie. Coś groźnego wynika z wykresu czy wszystko jest ok ? Dzięki z góry
Piotrek98igo Opublikowano 5 Marca 2012 Opublikowano 5 Marca 2012 1 raz widze diesla, ktory ma rowna serie na hamowni
Wihajster Opublikowano 6 Marca 2012 Opublikowano 6 Marca 2012 Witam, dziś akurat na grouponie była promocja hamowania autka wieć podjechałem sobie zrobić sprawdzić jak tam zipie mój staruszek.Oto wykres : http://img708.imageshack.us/img708/2220/afnq.jpg Chciałem się Was spytać czy wszystko jest ok. Jak na moje laickie oko to jestem zadowolony bo auto z 99r chyba trzyma serie. Coś groźnego wynika z wykresu czy wszystko jest ok ? Dzięki z góry wszystko pieknie i gites
Piotrek98igo Opublikowano 6 Marca 2012 Opublikowano 6 Marca 2012 to skłania do podejrzeń do tego normy brak... ile zaplaciles za to hamowanie?
yahoo Opublikowano 6 Marca 2012 Autor Opublikowano 6 Marca 2012 Za hamowanie 49 zl z groupona. Nie zależało mi na super dokładnym pomiarze chciałem po prostu mniej więcej zobaczyć czy trzyma serie licząc, że zrobią to dobrze
radimm Opublikowano 6 Marca 2012 Opublikowano 6 Marca 2012 49 to naprawde atrakcyjna cena:cool: sam gdybym tylko mial taka mozliwosc nie zastanawialbym sie ani chwile
MAGIC87 Opublikowano 6 Marca 2012 Opublikowano 6 Marca 2012 k-powerem tez mozna sobie zmierzyc samemu. trzeba tylko znac wage , temeprature cisnienie. i około 2 km prostej. przeklamanie na poziomie 2-3 KM
Marcenao Opublikowano 6 Marca 2012 Opublikowano 6 Marca 2012 1 raz widze diesla, ktory ma rowna serie na hamowni Diesel powinien mieć trochę więcej, czy mniej niż teoretycznie fabryka mu dała?
Piotrek98igo Opublikowano 7 Marca 2012 Opublikowano 7 Marca 2012 kiedy osprzet jest sprawny w 100% to w 95% przypadkach jest powyzej serii,troche mi tu zalatuje gotowym wykresem.
yahoo Opublikowano 7 Marca 2012 Autor Opublikowano 7 Marca 2012 Hmm byłem przy hamowaniu więc raczej nic nie kombinowali. Heh widze równy wynik wzbudził emocje
cowboy Opublikowano 9 Marca 2012 Opublikowano 9 Marca 2012 gdyby znormalizować wg normy DIN70020 ten wykres to pewnie byłoby mniej KM ponieważ temperatura była 5,7 st C podczas pomiaru, wiec troszeczke brakuje temu AFNowi... ale ogolnie nie ma tragedii
Rekomendowane odpowiedzi