Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AFN] Ocena wykresu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, dziś akurat na grouponie była promocja hamowania autka wieć podjechałem sobie zrobić sprawdzić jak tam zipie mój staruszek.

Oto wykres :

http://img708.imageshack.us/img708/2220/afnq.jpg

Chciałem się Was spytać czy wszystko jest ok. Jak na moje laickie oko to jestem zadowolony bo auto z 99r chyba trzyma serie. Coś groźnego wynika z wykresu czy wszystko jest ok ? Dzięki z góry

Opublikowano

to skłania do podejrzeń :naughty:

Opublikowano
Witam, dziś akurat na grouponie była promocja hamowania autka wieć podjechałem sobie zrobić sprawdzić jak tam zipie mój staruszek.

Oto wykres :

http://img708.imageshack.us/img708/2220/afnq.jpg

Chciałem się Was spytać czy wszystko jest ok. Jak na moje laickie oko to jestem zadowolony bo auto z 99r chyba trzyma serie. Coś groźnego wynika z wykresu czy wszystko jest ok ? Dzięki z góry

wszystko pieknie i gites :thumbup1:

Opublikowano
to skłania do podejrzeń :naughty:

do tego normy brak...

ile zaplaciles za to hamowanie?

Opublikowano

Za hamowanie 49 zl z groupona. Nie zależało mi na super dokładnym pomiarze chciałem po prostu mniej więcej zobaczyć czy trzyma serie licząc, że zrobią to dobrze :)

Opublikowano

49 to naprawde atrakcyjna cena:cool: sam gdybym tylko mial taka mozliwosc nie zastanawialbym sie ani chwile :thumbup1:

Opublikowano

k-powerem tez mozna sobie zmierzyc samemu. trzeba tylko znac wage , temeprature cisnienie. i około 2 km prostej. przeklamanie na poziomie 2-3 KM

Opublikowano
1 raz widze diesla, ktory ma rowna serie na hamowni :co::wtf:

Diesel powinien mieć trochę więcej, czy mniej niż teoretycznie fabryka mu dała?

Opublikowano

kiedy osprzet jest sprawny w 100% to w 95% przypadkach jest powyzej serii,troche mi tu zalatuje gotowym wykresem.

Opublikowano

Hmm byłem przy hamowaniu więc raczej nic nie kombinowali. Heh widze równy wynik wzbudził emocje ;)

Opublikowano

gdyby znormalizować wg normy DIN70020 ten wykres to pewnie byłoby mniej KM ponieważ temperatura była 5,7 st C podczas pomiaru, wiec troszeczke brakuje temu AFNowi... ale ogolnie nie ma tragedii