Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Platforma cyfrowa NC+

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pracuje ktoś w NC+  ?

Opublikowano

Umowa się kończy?

Opublikowano
48 minut temu, pajda napisał:

Umowa się kończy?

Talerz zardzewiał :decayed:

Opublikowano
Talerz zardzewiał :decayed:
Nie, z mrozu kable się wydluzyly i chciałem o coś zapytać ;)
Opublikowano
Umowa się kończy?
Kończy
Opublikowano
1 godzinę temu, stanley napisał:
9 godzin temu, pajda napisał:
Umowa się kończy?

Kończy

mi sie konczy w lipcu i zastanawiam sie w ogóle nad przedłużeniem. Stracili LM i jak dla mnie to totalna porażka a nie widać szans na jakis cud z tym związany.

Opublikowano
29 minut temu, Wihajster napisał:

mi sie konczy w lipcu i zastanawiam sie w ogóle nad przedłużeniem. Stracili LM i jak dla mnie to totalna porażka a nie widać szans na jakis cud z tym związany.

dla mnie najważniejsza jest liga angielska, reszta mało ważna

Opublikowano
dla mnie najważniejsza jest liga angielska, reszta mało ważna
No to wiesz co robić!
Wypowiedzenie i negocjuj + odwiedź forum satelitarne i zobacz na ile można ich przycisnać
Opublikowano
28 minut temu, pajda napisał:

No to wiesz co robić!
Wypowiedzenie i negocjuj + odwiedź forum satelitarne i zobacz na ile można ich przycisnać

wypowiedzenie już nic nie daje niestety, te czasy minęły

zarówno w sieciach komórkowych jak i u wszelkiego rodzaju innych operatorach ( przedłużałem teraz w t-mobile po znajomości i trochę pogadałem z kierownikiem)

Opublikowano

Mi się umowa kończy w marcu i już od grudnia dzwonią, aktualnie mam pakiet superpremium+ za 99zł i teraz chcę to samo tyle że z nowym dekoderem pod 4k i nie chcą mi go dać za darmo, liczą sobie 15zł za wynajem których nie dostaną, więc czekam:decayed:

Opublikowano
wypowiedzenie już nic nie daje niestety, te czasy minęły
zarówno w sieciach komórkowych jak i u wszelkiego rodzaju innych operatorach ( przedłużałem teraz w t-mobile po znajomości i trochę pogadałem z kierownikiem)
Dobrze ze mam umowę na 2 lata więc mam jeszcze rok spokoju bo umowa kończy mi się w marcu 2019
A czytałeś na forum co tam da się teraz wytargac

Opublikowano
34 minuty temu, pajda napisał:

Dobrze ze mam umowę na 2 lata więc mam jeszcze rok spokoju bo umowa kończy mi się w marcu 2019
A czytałeś na forum co tam da się teraz wytargac

jeszcze nie czytałem  :wink:

Opublikowano

U mnie była krótka rozmowa. Ten sam pakiet co ostatnio i cena ta sama. Ludzik powiedział, że się nie da bo za multiroom to musi doliczyć opłatę. Na co mu mówię, że w takim razie dziękuję ide do konkurencji. Po minucie telefon, że ok zrobi tak jak chcę. Wyraziłem zgodę i zakończyliśmy rozmowę. Po minucie telefon, że on się pomylił i złą promocję zrobił w systemie i w ramach rekompensaty jak zgodzę się poświecić kilka minut na poprawienie tego, to zrobi mi 3 miesiące za free i pakiet Canal + na 3 miesiące :grin: No i koniec wyszedłem na plus :decayed:

Opublikowano

Ja już 3 raz z rzędu umowa na rok za te same pieniądze. Nie dokładają i nie zabierają. 

Opublikowano

Umowa kończy mi się w maju, ale już w grudniu dzwonili z propozycją przedłużenia o kolejny rok 5 zł taniej niż obecnie :D nc+ posiadam głównie dla piłki, więc umowa akurat do końca sezonu... dalej nie wiem co robić, Ligi Mistrzów brak,  na razie czekam i nie przedłużam, co roku coraz mniej oferty sportowej a ceny wysokie...

Opublikowano
11 godzin temu, Pucek napisał:

Mi się umowa kończy w marcu i już od grudnia dzwonią, aktualnie mam pakiet superpremium+ za 99zł i teraz chcę to samo tyle że z nowym dekoderem pod 4k i nie chcą mi go dać za darmo, liczą sobie 15zł za wynajem których nie dostaną, więc czekam:decayed:

W tej chwili dają to za 10zł w tym abo co masz.

Za friko dają gdy masz kwotę za abo 130zł  :wink:

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Witam koledzy , z racji budowy domu muszę wybrać jakaś alternatywę dla UPC która teraz mam. O ile internet mam rozwiązany ( światłowód gmina prowadzi w ramach dotacji UE ) to z telewizją jest kiepsko. Potrzebuje mieć tv na 2 telewizory . Jeden z nagrywarka drugi bez czyli niby wszystko pasuje pod nc+ z Multiroom , lecz co jeśli chciałbym to poszerzyć ? Da radę coś " zhakować " czy raczej lipa ? Nigdy nie miałem żadnej innej platformy oprócz UPC więc się na tym nie znam. Jak działają te dekodery poprzez WIFI ? Nie ma z nimi problemu ? Warto dopłacać do tego dekodera 4k ? Tv będzie z 4k .

Wysłane z mojego Mi Note 3 przy użyciu Tapatalka

• 2 lata później...
Opublikowano

Witam Kolegów...

Kiedy najlepiej podpisać umowę na telewizje satelitarną z platformą Canal+ ?

C+ daje bliżej świąt "choinkowych" jakieś fajne promocje ?