Opublikowano 13 Lutego 201610 l Umowa kończy się z końcem kwietnia - czas wysłać wypowiedzenie Wyslalem tydzien temu i juz dzial UTRZYMANIA jelenia juz dzwonil ni ake dziady nie chca schodzic z ceny tak jak dwa lata temu Edytowane 13 Lutego 201610 l przez Damian
Opublikowano 13 Lutego 201610 l Hehe,powrot do przeszlosci, do mnie tez juz wydzwaniaja a umowa konczy sie w marcu : ) Zaproponowali wszystko to samo za tą sama cene i filmbox w prezencie na miesiąc.. Podziękowałem i sie rozłaczyłem. Niech walczą o klienta. Edytowane 13 Lutego 201610 l przez Matek
Opublikowano 13 Lutego 201610 l A wiecie że jest taka opcja że Eurobank wam zwróci po 20 zł za opłacanie abonamentu nc+ z ich konta? Trzeba jeszcze spełnić warunek 3 transakcje kartą debetową na sumę 50 zł. Do końca tego roku takie cuda.
Opublikowano 15 Lutego 201610 l Ja się wymiksowałem z nc+, było naprawdę warto chociażby dlatego, że nikt od 2 miesięcy poza znajomymi do mnie nie dzwonił Hehe,powrot do przeszlosci, do mnie tez juz wydzwaniaja a umowa konczy sie w marcu : ) Zaproponowali wszystko to samo za tą sama cene i filmbox w prezencie na miesiąc.. Podziękowałem i sie rozłaczyłem. Niech walczą o klienta. Nie zejdą z ceny tzn mi 1 osoba z powiedzmy 50 dzwoniących zaoferowała 10zł taniej niż miałem. Reszta to samo lub 5/10zł drożej... Edytowane 15 Lutego 201610 l przez Steav
Opublikowano 15 Lutego 201610 l Ja się wymiksowałem z nc+, było naprawdę warto chociażby dlatego, że nikt od 2 miesięcy poza znajomymi do mnie nie dzwonił Hehe,powrot do przeszlosci, do mnie tez juz wydzwaniaja a umowa konczy sie w marcu : ) Zaproponowali wszystko to samo za tą sama cene i filmbox w prezencie na miesiąc.. Podziękowałem i sie rozłaczyłem. Niech walczą o klienta.Nie zejdą z ceny tzn mi 1 osoba z powiedzmy 50 dzwoniących zaoferowała 10zł taniej niż miałem. Reszta to samo lub 5/10zł drożej...Zejdą. I dodadzą coś od siebie. HBO to podstawa. Zobaczymy co jeszcze ugram. Ale nie powinno być problemów. Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 15 Lutego 201610 l Ja 2 miesiące odmawiałem. I też albo to samo na 2 lata,albo było drożej itd. Aż tu nagle miła Pani dzwoni i bez problemu wszystko na rok za te same pieniądze Ale też nie chciałem na początku bo chciała na 2 lata. I padło pytanie-a jak zaproponuje Panu to na rok?
Opublikowano 15 Lutego 201610 l A wiecie że jest taka opcja że Eurobank wam zwróci po 20 zł za opłacanie abonamentu nc+ z ich konta? Trzeba jeszcze spełnić warunek 3 transakcje kartą debetową na sumę 50 zł. Do końca tego roku takie cuda. tylko teraz raczej nie można sie na do załapać: jeden z warunków: -wypełnij formularz zgłoszeniowy do udziału w Akcji Promocyjnej „ Konto z nc+” do 31.12.2015 r.
Opublikowano 15 Lutego 201610 l „ Konto z nc+” do 31.12.2015 r. Ehh zapomniałem o tym warunku.....ale ja mam i korzystam i jeszcze z kilku innych promocji bankowych...
Opublikowano 4 Marca 201610 l znalezione w sieci dla tych co przedłużają niestety w tym roku negocjacje jak rozmowa z ciu(l)em
Opublikowano 5 Marca 201610 l Rzeczywiscie ciezko cokolwiek zrobic i chyba zrezygnuje z ich usług.. Dali mi to samo co mam plus filmbox na pół roku.. A plan był by miec to samo ale ze 20 ZŁ taniej
Opublikowano 5 Marca 201610 l Rzeczywiscie ciezko cokolwiek zrobic i chyba zrezygnuje z ich usług.. Dali mi to samo co mam plus filmbox na pół roku.. A plan był by miec to samo ale ze 20 ZŁ taniej już nie dają takich warunków
Opublikowano 5 Marca 201610 l Większość jest. Nie ma canal+ a tam od kilku miesięcy same suchar lecą. Zresztą człowiek i tak nie ma czasu żeby wszystko oglądać
Opublikowano 5 Marca 201610 l Byłem jakiś miesiąc temu w salonie przedłużyć umowę, dostałem superpremium + za 99 zł, tak się składa że dzwonili do kumpla żeby przedłużył i to samo dostał za 109 zł więc nie jest źle a mi oferta odpowiada Jedno spostrzeżenie, jeżeli chcą Wam dać ten niby nowy dekoder (biało czarny z dyskiem na górze) a macie kino domowe to nie polecam tego szajsu bo nie ma wyjścia cyfrowego audio o którym niby piszą w ulotce, przez to też dźwięk jest słabszy (u mnie ciszej "gra" po podłączeniu kablem HDMI)
Opublikowano 6 Marca 201610 l Ja tylko czekam na koniec umowy i zaraz ją wypowiadam. Przechodzę na wersję tuner + net w pakiecie za całe 30 zł
Opublikowano 8 Marca 201610 l Ja dzisiaj przedłużyłem: Extra (6xC+) multiroom standard i najem ultrabox+ za 69zł/24mies podzielić na 2 to wychodzi 35zł - tak jak miałem do tej pory Edytowane 8 Marca 201610 l przez stanley
Opublikowano 9 Marca 201610 l Stasiu, to powiem Ci że chyba mamy to samo z tym, że ja płace 79 90 MULTIROOM STANDARD EXTRA+ Najem BOX+ Premium Sport &FilmTo dobrze, że mówisz że masz to za 69.90 ja musze cos ugrać z tej mojej ceny, poprzednim razem dobrze to rozegrałem teraz już miałem 30 telefonów od NC+ i za kazdym razem rezygnuje ale zaczynam juz ich straszyc wypowiedzeniem i podejście zaczyna się zmieniać.. Multi+