Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Platforma cyfrowa NC+

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Umowa kończy się z końcem kwietnia - czas wysłać wypowiedzenie :decayed:

Wyslalem tydzien temu i juz dzial UTRZYMANIA jelenia juz dzwonil ni ake dziady nie chca schodzic z ceny tak jak dwa lata temu

Edytowane przez Damian

Opublikowano

Hehe,powrot do przeszlosci, do mnie tez juz wydzwaniaja a umowa konczy sie w marcu : ) Zaproponowali wszystko to samo za tą sama cene i filmbox w prezencie na miesiąc.. Podziękowałem i sie rozłaczyłem. :) Niech walczą o klienta.

Edytowane przez Matek

Opublikowano

A wiecie że jest taka opcja że Eurobank wam zwróci po 20 zł za opłacanie abonamentu nc+ z ich konta? Trzeba jeszcze spełnić warunek 3 transakcje kartą debetową na sumę 50 zł. Do końca tego roku takie cuda.

Opublikowano

Jak w to sie banki wlaczaja to ja to pier....e :-)

Opublikowano

Ja się wymiksowałem z nc+, było naprawdę warto chociażby dlatego, że nikt od 2 miesięcy poza znajomymi do mnie nie dzwonił :banan:

Hehe,powrot do przeszlosci, do mnie tez juz wydzwaniaja a umowa konczy sie w marcu : ) Zaproponowali wszystko to samo za tą sama cene i filmbox w prezencie na miesiąc.. Podziękowałem i sie rozłaczyłem. :) Niech walczą o klienta.

Nie zejdą z ceny tzn mi 1 osoba z powiedzmy 50 dzwoniących zaoferowała 10zł taniej niż miałem. Reszta to samo lub 5/10zł drożej...

Edytowane przez Steav

Opublikowano

Ja się wymiksowałem z nc+, było naprawdę warto chociażby dlatego, że nikt od 2 miesięcy poza znajomymi do mnie nie dzwonił :banan:

Nie zejdą z ceny tzn mi 1 osoba z powiedzmy 50 dzwoniących zaoferowała 10zł taniej niż miałem. Reszta to samo lub 5/10zł drożej...
Zejdą. I dodadzą coś od siebie. HBO to podstawa. Zobaczymy co jeszcze ugram. Ale nie powinno być problemów.

Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Ja 2 miesiące odmawiałem. I też albo to samo na 2 lata,albo było drożej itd. Aż tu nagle miła Pani dzwoni i bez problemu wszystko na rok za te same pieniądze :) Ale też nie chciałem na początku bo chciała na 2 lata. I padło pytanie-a jak zaproponuje Panu to na rok? :)

Opublikowano

A wiecie że jest taka opcja że Eurobank wam zwróci po 20 zł za opłacanie abonamentu nc+ z ich konta? Trzeba jeszcze spełnić warunek 3 transakcje kartą debetową na sumę 50 zł. Do końca tego roku takie cuda.

tylko teraz raczej nie można sie na do załapać:

jeden z warunków:

-wypełnij formularz zgłoszeniowy do udziału w Akcji Promocyjnej „ Konto z nc+” do 31.12.2015 r.

Opublikowano

„ Konto z nc+” do 31.12.2015 r.

Ehh zapomniałem o tym warunku.....ale ja mam i korzystam i jeszcze z kilku innych promocji bankowych...

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

znalezione w sieci :wink: dla tych co przedłużają :) niestety w tym roku negocjacje jak rozmowa z ciu(l)em

52ba6156231a7790gen.jpg

Opublikowano

Rzeczywiscie ciezko cokolwiek zrobic i chyba zrezygnuje z ich usług.. Dali mi to samo co mam plus filmbox na pół roku.. A plan był by miec to samo ale ze 20 ZŁ taniej :facepalm:

Opublikowano

Rzeczywiscie ciezko cokolwiek zrobic i chyba zrezygnuje z ich usług.. Dali mi to samo co mam plus filmbox na pół roku.. A plan był by miec to samo ale ze 20 ZŁ taniej :facepalm:

już nie dają takich warunków

Opublikowano

No ale co z tego jak na Polszmacie gowno jest...

Opublikowano

Większość jest. Nie ma canal+ a tam od kilku miesięcy same suchar lecą. Zresztą człowiek i tak nie ma czasu żeby wszystko oglądać :)

Opublikowano

Byłem jakiś miesiąc temu w salonie przedłużyć umowę, dostałem superpremium + za 99 zł, tak się składa że dzwonili do kumpla żeby przedłużył i to samo dostał za 109 zł więc nie jest źle a mi oferta odpowiada :)

Jedno spostrzeżenie, jeżeli chcą Wam dać ten niby nowy dekoder (biało czarny z dyskiem na górze) a macie kino domowe to nie polecam tego szajsu bo nie ma wyjścia cyfrowego audio o którym niby piszą w ulotce, przez to też dźwięk jest słabszy (u mnie ciszej "gra" po podłączeniu kablem HDMI) :wink:

Opublikowano

Ja tylko czekam na koniec umowy i zaraz ją wypowiadam.

Przechodzę na wersję tuner + net w pakiecie za całe 30 zł :)

Opublikowano

Ja dzisiaj przedłużyłem:

Extra (6xC+) multiroom standard i najem ultrabox+ za 69zł/24mies

podzielić na 2 to wychodzi 35zł - tak jak miałem do tej pory :)

Edytowane przez stanley

Opublikowano

Multiroom mssz w cenie abonamentu?

Opublikowano

Multiroom mssz w cenie abonamentu?

tak, od chyba 4 lat

Opublikowano

Stasiu, to powiem Ci że chyba mamy to samo z tym, że ja płace 79 90

MULTIROOM STANDARD
EXTRA+
Najem BOX+
Premium Sport &Film

To dobrze, że mówisz że masz to za 69.90 ja musze cos ugrać z tej mojej ceny, poprzednim razem dobrze to rozegrałem teraz już miałem 30 telefonów od NC+ i za kazdym razem rezygnuje ale zaczynam juz ich straszyc wypowiedzeniem i podejście zaczyna się zmieniać..

Multi+