fotograf87 Opublikowano 9 Marca 2012 Opublikowano 9 Marca 2012 Koledze uszkodzono auto. Dostał już parę groszy.. ale może warto napisać parę słów... a może uda się uzyskać dodatkowe złotówki jak napisać takie pismo ?? Ma ktoś jakieś doświadczenia, pomysły ?
AndrzejAj3 Opublikowano 9 Marca 2012 Opublikowano 9 Marca 2012 wysłałem Ci PW - przeczytaj sobie, może akurat Cię zainteresuje moja propozycja
fotograf87 Opublikowano 9 Marca 2012 Autor Opublikowano 9 Marca 2012 dzięki bardzo,,,, przesłałem już informacje od Ciebie dla kolegi ...
hubipl9 Opublikowano 10 Marca 2012 Opublikowano 10 Marca 2012 Jest na forum obszerny temat o tym ---> http://a4-klub.pl/vb/showthread.php?10101-JAK-PODWY%AFSZY%C6-KOSZTORYS-NAPRAWY-AUTA-PORADNIK-%29 Od siebie napiszę, że jak to było z OC i samochód był w miarę nowy tak do 6 lat, bez przeszłości wypadkowej to warto zwrócić się o wyliczenie utraty wartości rynkowej pojazdu ze względu na naprawę blacharsko-lakierniczą. Tą stratę ubezpieczyciel też zobowiązany jest pokryć.
AndrzejAj3 Opublikowano 10 Marca 2012 Opublikowano 10 Marca 2012 dzięki bardzo,,,, przesłałem już informacje od Ciebie dla kolegi ... nie ma za co
Rekomendowane odpowiedzi