Gość rob Opublikowano 18 Listopada 2006 Opublikowano 18 Listopada 2006 trochę pracy włożyłeś i efekty widać, biały sedanik prezentuje się nawet, nawet :roll: lata taki po chrzanowie i trzebinii
wiki Opublikowano 19 Listopada 2006 Opublikowano 19 Listopada 2006 hmmm no ciekawie zwłaszcza podświetlenie drzwi ale postojówki w kierunkach :idea: to już nie kumam po co ?
7JK8 Opublikowano 19 Listopada 2006 Opublikowano 19 Listopada 2006 Brawo. Bardzo ciekawe modyfikacje. Kierunki kwestia gustu. A system elektrycznych szyb to jest od audi czy uniwersalny dostępny na allegro?
Szewczenko7 Opublikowano 19 Listopada 2006 Opublikowano 19 Listopada 2006 no calkiem ładnie i ciekawie
Boberro Opublikowano 14 Stycznia 2007 Opublikowano 14 Stycznia 2007 ładna lubie białe auta odkąd kupiłem rok temu golfa III białego i fajnie go zrobiłem, jakbym nie kupił srebrnej a4 to na pewno wciągnął bym białą.
szymek Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Witam Zamieszczam nową turę fotek:
Szewczenko7 Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Opublikowano 8 Kwietnia 2007 ładna biala ksiezniczka jeszcze te klameczki maznij na bialo
Gość spedyt Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Ładna Audiczka w tym kolorze, te klameczki pomaluj
Mad_MAX Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Opublikowano 8 Kwietnia 2007 No jestem pod calkiem duzym wrazeniem postepu prac modyfikacyjnych Kolega widze ze ma zapal do prac recznych Najbardziej podoba mi sie ten zegarek na podsufitce , tez chce taki
martin a4 Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Opublikowano 8 Kwietnia 2007 no nigdy mi sie bialy kolor nie podobal ale ten jest naprawde super
szymek Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Co do zegarka pochodzi on z forda galaxy, ale taki sam jest w seacie i vw sharanie tylko oczywiście trzeba zmienić kolor podświetlania, ale to jest bardzo proste. A klamki mam zamiar pomalować tylko w innym terminie.
ykk Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Pieknie wyrezana A4! Ja bym jeszcze listwy boczne walnal pod kolor bo tak troszke "nie trzymaja linii" koloru nadwozia. Poza tym zmien tylne lampki na 2 lift i bedzie malina. A zegarek w podsufitce to rzeczywiscie mistrzostwo swiata, tego brakuje w B5! Jestem pod wielkim wrazeniem! Pozdrawiam wlasciciela.
wojtas-audi Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Opublikowano 10 Kwietnia 2007 No swiatla do bialej jakos tak pasują :eek: :smile: Zmien jeszcze tylne i wyrzuc znaczki
Sorni Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Po paru zmiankach może wyglądać nieżle
szymek Opublikowano 21 Maja 2007 Autor Opublikowano 21 Maja 2007 Witam A więc wrzucam kolejne zdjęcia po lekkich zmianach auta:
ArkadiuS Opublikowano 21 Maja 2007 Opublikowano 21 Maja 2007 szymek super sie prezentuje. Efekt miażdżący porównując ja z momentem gdy ją kupiłeś. Zmień jeszcze lampy tylnie (tylko nie na lexusy bo bedzie straszna cyna ) i bedzie super. Oczywiscie jeszcze klamki na biało. Ile Cię kosztowały te zmiany, począwszy od początku? Możesz sie podzielić? pozdro
ykk Opublikowano 21 Maja 2007 Opublikowano 21 Maja 2007 szymek Co Ci moge poradzic to wymien zarowki w kierunkowskazach na jakies niepomaranczowe, bo te psuja caly efekt. Chodzi mi o jakies OSRAM DIADEM czy cos w tym rodzaju..
Rekomendowane odpowiedzi