blejd Opublikowano 12 Marca 2012 Opublikowano 12 Marca 2012 Witam, Mam problem, mianowicie ostatnio chciałem wymienić panel radia (obecny jest już mocno wytarty) no i użyłem do tego zwykłych płaskich kluczy do wyciągania radia, jedna strona (prawa wyszła elegancko) za to lewa się zaklinowała i nie chce wyskoczyć, czy ktoś może ma pomysł jak uporać się z tą sytuacją ? :/
paput Opublikowano 12 Marca 2012 Opublikowano 12 Marca 2012 panowie a w b5 ori radio jak wyjąć? jedynie wyjmaki? jest jakiś inny sposób?
aju Opublikowano 12 Marca 2012 Opublikowano 12 Marca 2012 pociętymi kartami telefonicznymi, kredytowymi, cienkimi pilniczkami etc a do kolegi po prostu trzeba mocno pociągnąć, pewnie się blaszka zagięła
paput Opublikowano 12 Marca 2012 Opublikowano 12 Marca 2012 pociętymi kartami telefonicznymi, kredytowymi, cienkimi pilniczkami etc a do kolegi po prostu trzeba mocno pociągnąć, pewnie się blaszka zagięła tam trzeba coś wciśnąc?
tomek040486 Opublikowano 12 Marca 2012 Opublikowano 12 Marca 2012 ja użyłem spinek do wlosów i tez poszlo:)
paput Opublikowano 12 Marca 2012 Opublikowano 12 Marca 2012 ja użyłem spinek do wlosów i tez poszlo:) to zgłoszę sie do ciebie:decayed:
Krooger Opublikowano 12 Marca 2012 Opublikowano 12 Marca 2012 Ale wiecie, że takie "wyjmaki" to koszt kilku złotych za sztukę, nie?
BMS Opublikowano 14 Marca 2012 Opublikowano 14 Marca 2012 6zł 2 szt. i pamiętać trzeba aby równomiernie po włożeniu wyjmaków wyciągać radio
dio Opublikowano 15 Marca 2012 Opublikowano 15 Marca 2012 http://a4-klub.pl/vb/showthread.php?142358-ALL-Wyjmaki-do-RNS-e-i-innych-radyjek Opis jak zrobić samemu
blejd Opublikowano 17 Marca 2012 Autor Opublikowano 17 Marca 2012 Panowie po ciężkich wysłikach udało się, okazało się że lewa "zapadka" się wygieła, jak używacie nie oryginalnych wyjmaków to bardzo delikatnie, ja za głęboko włożyłem i efekt był taki że się wygieła zapadka, najlepiej proponuje wyjąć panel klimatronika to będziecie mogli sobie wypchnąć radio - panel wyjmuje się bardzo łatwo wystarczy od spodu tam gdzie jest schowek podważyć palcami i pociągnąć do siebie. Ja niestety musiałem użyć jeszcze śrubokrętu żeby odgiąć zapadkę... Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi